Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki el mondja nekem emberi...

Valaki el mondja nekem emberi nyelven, mi ez a bitcoin, hogy keletkezett, miért értékes?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fér a fejembe. Mitől ilyen értékes ez? Ki tette értékessé?? Komolyan egy bitcoinert adnak 10 millát? Oké nem nyomon követhető biztos jó egyeseknek de akkor sem értem az egészet. És ha mondjuk el lopják tőled sem tudod vissza szerezni rendőrség sem foglalkozna ezzel szerintem.

2021. márc. 7. 10:35
 1/3 anonim válasza:
11%

A bichon havanese története

A nemzetközileg ismert „Bichon havanaise“ név mindent elárul. Ez a négylábú tulajdonképpen az Európában élő bichon csoport rokona. Közéjük tartozik például a máltai selyemkutya vagy a bichon frisé. Őshonos kutyákkal keresztezve alakult ki ez az energikus fajta. A tudatos tenyésztésük -a név ismét árulkodó lehet- Kuba fővárosában, Havannában kezdődött. Kubában évszázadok óta népszerű társ, főleg a gazdagok körében. A kubai forradalmat követő Fidel Castro érában a csinos kis négylábú kiment a divatból. Sokan úgy tekintettek rá mint az uralkodó osztály örökségére. Szerencsére ekkora már az USA-ban is magáénak tudhatott néhány rajongót, akik átvállalták a fajta tenyésztését. Ma már az egész világban vannak hűséges fanokra csodálói.

2021. márc. 7. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
Először egy kis információ kellene arról, mennyire vagy otthon az informatikában. Nem mindegy, hogy egy IT zseninek kell elmagyarázni, vagy egy abszolút lámának.
2021. márc. 8. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Mar 20 milliót ér. Több ok miatt ertekes. Segitsegevel kuldheto es tarolhato pénz az interneten. Mivel sok millio helyen taroljak nem nagyon lehet megsemmisiteni. Barhol feltoltheto s kesobb barhol letoltheto. A pinkod meg nem 4 szam hanem sokkal tobb szam es betu
2021. márc. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!