Akinek van sok pénze bitcoinban vagy tarsaiban, az hogy éli meg az ilyen napokat mint a mai amikor ilyen sokat esik az áruk?
Ilyen szintu ingadozas teljesen megszokott es a kutyat nem erdekli.
Meg aki normalisan csinalja, az eleve kivette mar belole minimum azt az osszeget, amit bele rakott.
En pl. a tobbszoroset mar, igy gyakorlatilag akkor is milliokat nyertem vele, ha 0-ra zuhan az ara.
Én kifejezetten jól jöttem ki belőle.
Még 04.13-án eladtam belőle egy adagot.
14-15-én pedig sejthető volt, hogy lesz valamennyi esés, így indítottam egy short-ot is.
Szóval továbbra is nyerőben vagyok.
Kevés az a tőzsdén, akinek minden bejön.
Én buktam már azon, hogy esésben megtartották, hogY na majd most.... De csak tovább esett.
A legnagyobbat még olyanok nyertem az amitől azt se tudtam, micsoda, aztán volt vagy 25-szörös emelkedése.
Azt túl korán adtam el
Jó idegek kellenek ehhez.
Hírerkben jól hangzik a két számjegyű %-os csökkenés. 65-ről mondjuk 55-re. Igazi click bait.
Na ebben a nagy hype-olt zuhanásban visszazuhant a bitcoin oda ahol Apr 7.-én volt. Kettő hete és kettő hete annak nagyon örült mindenki.
Úgyhogy contextusba helyezve ez nem zuhanás.
Eleg sok penzem van bitcoinba, es eleg sok ideje ceyptozok mar. Jelenleg arra spekulalok hogy az altcoin ciklus lesz es ezert amikor cryptot veszek altokat vasarolok. Mivel utoljara 63000 bitcoin arfolyamhoz mert alt arakon vasaroltam tokre izgatott vagyok, sot szeretnem ha tovabb esne mert igy tobbet tudnek venni.
Teljesen ugy allok az arakhoz hogy amig nem akarok eladni addig kb tok mindegy hogy mennyi mert vagy jo arra hogy tobbet vegyek, vagy a mar meglevo pozicioim ernek tobbet.
A nagyon regi pozicioimon az ilyen 64000-54000 esesek kb azt jelentik h nem 21x szorzo van a penzemen hanem 18x. Kozonseges befekteteseknel ez tenyleg sok, cryptoba meg kb hetkoznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!