Fizetési meghagyás mi van ha nem fizetem?
Nincs jövedelmem, munkabér, se ház se autó nincs a nevemen senki van 2 gyerek , szt úgyse foghatják
Nem is fogok bejelentve dolgozni
De, a gyerkek pénzét is "lefogják", ha inkasszózzák a számládat, csak a nyugdíjminimumot fogják rajtahagyni. Ha postán viszik, akkor persze nem, de bármikor bármin be lehet majd hajtani, akkor arra ráterhelik.
Egy életen át kizárt, hogy ne legyen soha semmid. Az lett volna a megfelelő lépés, ha eleve úgy osztják el a hagyatékot, hogy a temetési költség rádeső részét levonva kaptad volna csak meg.
Undorítóak a magadfélék. A pénzért tartod a markod, de temetni nem akarsz, pedig ha az örökség kell, akkor abból is ki kell venni a részed, akár tetszik, akár nem.
Mondjuk a tőmondataidból tisztán kiviláglik mennyi ésszel vagy megáldva, nem csoda, hogy egy életen át feketézni tervezel, gondolom nem kellenél a kutyának sem normális munkára.
Szaporodni bezzeg, arra volt eszed, kasztrálni kellene az összes magadfajta ingyenélő, semmire se való szemetet, csak a gondja van a társadalomnak veletek.
Mim lenne ugyan?
Igen feketézünk, mert itt nincs olyan h bejelentenek talán napiba... Mi az h tartom a markom? Én részem, akkor?
Nincsből hogy temessek? Neki volt pénze akkor?
Alapjában nem is értem.
Soha nem tudja behajtani, feleslegesen bohóckodik.
Nincs számlám, postán kapom a családit. Meg ha kapok idény munkát azt is.
Nem kötelezhet számlára.
Hát " evvan" mi mocskok így tudunk megélni... Azért mert egyesek mérnökök van aki meg szutyok szakmunkás..meg nem pesten lakik s már akkor ne is legyen gyereke?
Nem én vagyok a szánalmas hanem ti meg a testvérem mert ezt már baszhatja... Én részem nem az övé és nem vagyok köteles beszállni ha nincs miből ennyike
Tetszik nem tetszik, ki lettem fizetve az örökségből. Ennyi.
Ha a közjegyző nem vonta le tőlem a költséget akkor ez van, megtehette volna.
Lehet erről szól a törvény de ha az egyiknek nincs pénze fizetni hanem csak a másiknak akkor ez van
Majd drága hugi is felfogja ha 10 év múlva se fogom kifizetni.
Minek fizette ki a temetést akkor ha ezen megy a hiszti?
Én jeleztem nincs pénzem sorry
Tőlem sajnálja az örökséget mikor mélyszegénységben élek 2 gyerekkel... Élettársam sincs bejelentve.
Ha neki ennyi pénze volt temetni akkor nehogy már az én részek hiányozzon.. sőt a másik testvére se fogja kifizetni.
Sajá magát nevetetti csak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!