Szoktátok úgy érezni hogy mindenki sajnálja tőletek a pénzt?
szalmabáb vagy?
Aki saját magának nem tud állást keresin, az mégis milyen fizetést vár el....???
Én nem érzem úgy, hogy többet érdemlek, mert jól megfizetnek. Ez viszont nem hisztizésemnek köszönhetem, hanem mert a jó munkaerő vagyok a szakmámban. Van egy jó végzettségem, az önkéntes munkáimnak hála kaptam egy jó ajánlást, több nyelven beszélek felsőfokon, van jogosítványom és mivel egy barátkozós, sokfelé járó ember vagyok, egy kisebb kapcsolati hálót is ki tudtam építeni.
Ezt megfizetik. Ezek hiányát viszont miért fizetné meg bárki is?
Szinte a legalacsonyabb a minimálbér itt a régióban és sajnos enniyből ilyen árak mellett képtelenség megélni.
#98, a minimalber neveben is benne van, hogy az micsoda: a minimum.
Senki nem tiltja meg masnak, hogy tanuljanak, tovabbkepezzek magukat es ennel sokkal-sokkal tobbert dolgozzanak.
Ettol fuggetlenul a rendszerszintu, letezo bajokert nyilvan nem az atlagember tehet (csak atvitten, azaz ahogy szavaz a valasztasokon), de a sajat fizetesedet illetoen igenis a te kezedben van a lehetoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!