Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzkeresés komoly felelősség...

Pénzkeresés komoly felelősség nélkül. Milyen példákat tudsz mondani?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb pénzkeresés komoly felelősségel társul.

Ám van néhány olyan lehetőség, amelynél ez minimális.

Hogy egy példát mondjak, ha pl. szabadúszó üzletkötő vagyok jutalékért, vagyis kizárólag akkor jutok bevételhez, ha eladtam egy szolgáltatást (vagy terméket), ám a termékért már nem én felelek.

Ehhez hasonló példák érdekelnek. Ez gondolatkísérlet, szóval kérlek ne morális véleményeket, hanem konkrét javaslatokat adjatok, egy kutatómunkámhoz kell, és egyedül nincs rálátásom az összes eshetőségre.

Köszönöm!

2021. márc. 16. 10:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Üres üvegek visszaváltása pl. elég kevés felelősséggel jár. Bár sokat nem fogsz keresni.
2021. márc. 16. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Influenszerkedés, Youtube tartalomgyártás tipikusan ilyen példák. Itt gyakorlatilag azt csinálsz, amit akarsz. Annyi a felelősséged, hogy szórakoztass, különben vége a pénzkeresetnek.

És a bevétel természetesen itt sem fix.

2021. márc. 16. 15:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem fontos, hogy fix legyen a bevétel. Engedjük el ezt a kritériumot.

Az mondjuk lényeges, hogy magas legyen, hiszen koldulni sem egy felelősségteljes dolog...

Szóval: magas bevétel, ha nem is rendszeres, dolgozni kell érte, de a felelősség igen csekély.

Milyenek vannak még?

2021. márc. 16. 15:53
 14/19 BeefEater ***** válasza:
Egy sztriptíztáncosnak vagy webcam modellnek sem kell túl sok felelősséget vállalnia.
2021. márc. 17. 16:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Azontúl, hogy meg kell jelennie ott és ahol, ahol kötelező.

2021. márc. 17. 17:05
 16/19 BeefEater ***** válasza:

Abban mi a komoly felelősség, hogy be kell menned?

A webcam modellek meg dolgozhatnak a kisszobából is.

2021. márc. 17. 17:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Ha nem teszi meg a modell, akkor bukta az egész munkaviszonyát. Ebből a szempontból komoly felelősség, tehát az én értelmezésemben a munkáltatótól függő viszony egyfajta felelősség.

2021. márc. 17. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Meteorológus. Ha nem olyan idő lesz, mint amit mond, akkor sincs semmi.
2021. márc. 17. 19:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Ma kaparós sorsjegyen nyertem 800-at, az 500 forint haszon, és nem volt semmi felelősség. Még adóznom sem kellett utána.
2021. márc. 17. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!