Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havonta mennyi pénzt költesz...

Havonta mennyi pénzt költesz lottóra ? Mi az a keret,ami fölé már nem mész ?

Figyelt kérdés
Ezzel a kérdéssel inkább azokra vagyok kiváncsi akik játszák aktívan.
tegnap 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
1-1 szelvényt szoktam hetente feladni mindhárom típusból. Ötöst néha kihagyom, ha nem elég nagy a nyeremény. Többet felesleges, de az esélyt ezzel megadom. Ezt heti 800-1200 forint, havi nagyjából 5000 forint.
tegnap 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Aki rendszeresen játszik, de még nem függő, az olyan max havi 3-4 ezret költ rá. Általánosságban a fizetés fél-egy százalékát eljátszani még nem nagy gáz, attól többet már súrolja a játékszenvedély határát.
tegnap 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Havonta? Életemben talán 3X lottóztam, amikor a nagyim kért 5 számot.
tegnap 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Veszek havonta egyszer 1 euroért Brieflost aztán annyi. Nálam ez a lélektani határ. Mondjuk most pont nyertem vele 500 eurot.
tegnap 10:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok.👍
tegnap 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Köszi
tegnap 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Heti 1 szelvenyt szoktam megtenni kavezacc alapjan
tegnap 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
20 euró fixen.
tegnap 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy, ahogy #1. Annyi különbséggel, hogy én nem figyelem a nyeremény összegét, ha eszembe jut, akkor adom fel, van amikor kimarad egy-egy, de nem foglalkozom vele. Végtelenül szerencsétlen vagyok, gyakorlatilag soha nem nyerek semmit, szóval ez is pénzkidobás, még az átlag elméleti esélyhez képest is
tegnap 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Figyu, ez egyszerű - a lottó az a naiv remény luxusadója. A szegényebb réteg dobálja ki rá a pénzt, azt hiszik ez majd megoldja az életüket. Közben meg a hivatalos statisztikák szerint nagyobb esélyed van arra, hogy kétszer egymás után villám csapjon beléd, mint hogy megüsd a főnyereményt. Szal ja, ez kb olyan mint önként befizetni egy "hülye voltam" adót. De hey, mindenkinek a saját pénze, nem?
tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!