Én nem csak 1 milliót szeretnék, de azt hallottam, hogy csak az első millió megszerzése a nehéz.
Igaz én 10 évig dolgoztam egy hangstúdióban, és nem kerestem rosszul, de félre nem tudtam tenni. Így nem jött be az az 1 millió (csak annyi, amit el is költöttem).
Most új munkahelyen vagyok, és lennének lehetőségeim, azért kérdem, kinek hogy jött össze az az 1 millió Forint?!🙂
Igen, amerikában nehéz az első millió (dollár). Kb. 40 évi nettó átlagfizetés. Magyarországon az egymillió (forint) kb. 4 havi nettó átlagfizetés.
Ha neked 10 év alatt nem jött ennyi össze, akkor valamit nagyon-nagyon rosszul csinálsz. 10 év alatt, ha csak havi 20 ezret tudsz félretenni, az is 2,4 millió. Ha az 1 millió a cél, 10 évig havi 8334 forintot kell hozzá félretenni a dunna alá, vagy bárhová, ahol véletlenül sem kamatozik.
Évi 1 millió összerakásához havi 83400 forintot kellene félrerakni, ami átlagbértől fölfelé azért nem teljesíthetetlen, de azért oda kell figyelni a kiadásokra. Felezzük el, ami azért már sokkal inkább hozható és 2 évente megvan a milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!