Jogosult lehetek valamilyen segélyre, ha nemrég volt gerincműtétem és munkanélküli vagyok?
Pályakezdő vagyok, így sajnos csak diákmunkában dolgoztam le a 360 napot, ami után a munkanélküli segély járna. Már nem tudom, mihez kezdjek, mert egyszerűen semmilyen állást nem találok, vagy ha igen, akkor sem jeleznek vissza. Jelenleg rehabilitációra is járnom kell a műtétem miatt, viszont lassan már ott tartok, hogy kajára sem marad pénzem.
Ebben a helyzetben van olyan segély vagy bármi, amire pályázhatnék? Köszönöm szépen előre is!
Valaki javítson ki ha tévedek de diákmunkából asszem nem vonnakan munkaerőpiaci járulékot, szóval nem számít bele. Így álláskeresési nem jár. (de ha biztosra akarsz menni megkérdezed a foglalkoztatási osztályt)
Régebben létezett olyan önkormányzati segély városokban hogy "átmeneti segély" bizonyos településeken.
Hát, én elég tájékozott vagyok az ilyenekben, de az a helyzet, hogy mivel nem nagyon volt munkaviszonyod, így nehéz...
Nem tudnál a szüleidhez hazaköltözni átmenetileg?
Az egyetlen, amit tudok mondani, hogy az önkormányzat szociális osztályára menj be és ott kérdezd meg, hogy tudnak-e valami segítséget adni, de ne számíts nagy összegre, az tuti nem fogja megoldani a helyzetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!