Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem vesz mindenki...

Miért nem vesz mindenki bitcoint? Száguld az árfolyam, biztos a nagy nyereség. Gyakorlatilag semmi munkával lehet milliókat keresni

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 01:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Na... nagy jósok... hogy álltok így feleződés után? Nagy a csend....😄😄😄😄😄😄
2021. júl. 12. 16:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
En meg most is ravettem :) szerintme decemberbe nagyon megugrik majd az ar
2021. júl. 12. 17:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Bármelyik megtörténhet. Az a kérdés, hogy melyikre mennyi az esély:

1. Év végére több 100 ezer dollár (esetleg 1 millió dollár) értékű lesz egy BTC, ahogy azt többen jósolták januárban, februárban.

2. Marad úgy az év utolsó napjáig, ahogy most van, kisebb ingadozásokkal. A jövő évet majd meglátjuk.

3. Reménykedően kitart az árfolyam, de ősszel kifullad és év végére a jelenleginél is alacsonyabb lesz.

Utóbbi 2 esetben a folytatás:

1. Ez volt ennek a ciklusnak a csúcsa, év végétől újabb 3-4 évig alacsonyabban fog mozogni, kb. 20-30 ezer dolláros árfolyam között (lehet ennél akár valamivel fentebb, vagy lentebb az árszint).

2. Nem ez volt ennek a ciklusnak a csúcsa, jövőre egy újabb rekord születhet és csak utána jön egy nagyobb korrekció.

Szerintem most a legesélyesebb a 3. és a folytatásban az 1. pont.

2021. júl. 12. 18:11
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
Én is vettem félmillió forintért. Igaz nem bitcoint hanem másik kriptót.
2021. júl. 12. 21:47
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Vártam már az ilyen nagytudásúakat. :D Jó reggelt kívánok! Április óta lefelé megy a bitcoin. Erre mindenki számított, aki kicsit is ért a kriptóhoz, a kérdés csak az volt, hogy mimor történik. Majd 4 év múlva gyere arcoskodni.

2021. júl. 13. 00:01
 26/26 EgyGabor ***** válasza:
59%
Bitcoin time preference évek és nem hetek hónapok. Úguhogyh aki a mostani feleződésen poénkodik (ami után az egy évvel ezelőttihez képest bő 3x az árfolyam) annak javaslom nézzen vissza mondjuk 3-4 év múlva és szomorkodjon.
2021. júl. 18. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!