Mit gondoltak a bitcoin mostani arfolyamarol?
Ez a kérdés engem is érdekel.
Megéri manapság a BTC-bányászatba fektetni?
Lehet ezzel még keresni vagy ez már lecsengett?
A banyaszat ma mar nagyon draga több 100 millios toke kell s azt sem europaban hanem ahol olcsobb az aram.
Altcoin banyaszat még megerheti itt is kicsiben (2 millio Ft) de csak kb fel ev utan derul ki hogy nyereseges lesz e.
A kerdesem most az arfolyam kozeljovobeli alakulasarol szol.
Banyaszni semmikepp, magyarorszagon draga az aram hozza...
Amugy az arfolyam tokeletes ahhoz hogy dollar cost averaggel az ember vasarolgasson. Ha tudod mi a bitcoin es hogyan mukodik akkor erteni fogod h elobb utobb fennebb es fennebb fog menni
Nagy hype lett mára, és minden ilyen akkor kezd kipukkanni, amikorra már boldog-boldogtalan ebbe fektet be.
Nem biztos, hogy a BitCoinnal is ez lesz a helyzet, a törvényszerűség alól vannak kivételek, de az esély nem nagy.
Én is azt javaslom, hogy az játsszon vele, akinek van fölös pénze rá. Ne ebben lássa a kitörés lehetőségét, és ne tegye fel mindenét egy lapra.
Kivancsi volnek az ilyen magutan nagyra tarto befektetesi diplomaval rendelkezo egyeneknek mekkora az eves porfolio hozamuk?
Nem masert csak mert nekem semmi diplomam sincs es 2017 ota fektetek bitcoinba, IT-s vagyok ( akik szted nem ertenek hozza ) a 4 ev alatt 6x-eltem a penzem vele.
Nagy befekteto magus mond el a te befekteteseid mennyit hoztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!