2031-Ben kb mennyit fog érni 18 millió?
Figyelt kérdés
Bocsánat, pontosan nem tudom megfogalmazni. A várható infláció alapján kb mennyit érhet akkor? Tudom hogy pontosan nem számolható ki, de nagyjából hátha kikövetkeztethető. Így értem hogy pl: 1980ban 8000ft mai árfolyam szerint 120 ezer forintnak felelt meg.
Tudom hogy katyvasz, bocsánat de tényleg nem ment máshogy. Előre is köszönöm a válaszokat, szép estét!
2021. febr. 8. 20:44
1/5 anonim válasza:
Ehhez meg kellene tudni mondani mekkora lesz az infláció. Jelenleg emelkedő tendenciát mutat. Ha azt "tippeljük" hogy 2031-ig fixen 5%-on marad az infláció, mint nagyjából most ennyi, akkor a 10 év alatt ~63% a kumulált infláció. Vagyis ami ma 11 millió, az akkor 18 millió lesz.
2/5 anonim válasza:
Vehetsz rajta egy sört. De nem a fél litereset csak a 0,33-ast.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. febr. 8. 21:35
4/5 anonim válasza:
vegyél aranyat vagy ezüstöt. és meg van oldva
5/5 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyi lesz nevlegesen a mai 18 millió. Az ha évi átlag 4%os inflációval számolunk akkor az 26.6 millió Ft lesz. (reálértékben nagysagrendileg ugyan annyit fog érni)
Ha arra vagy kíváncsi, hogy 10 év múlva akkori 18 millió mennyit ér évi 4%os inflációval számolva:az 12.1 millió Ft.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!