Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe éri meg befektetni 9...

Mibe éri meg befektetni 9 millió Forintot?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

milyen alternatívák léteznek, melyek 2025-ben kisebb kockázattal és magasabb kamattal járnak?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

39/F

ma 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Amit te keresel az sajnos nem létezik.

A vérható hozam az a kockázat nagyságának mértékével együtt növekszik vagy csökken.

ma 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Kisebb kockázattal, mint micsoda?

Magasabb kamattal, mint micsoda?

Amúgy minden nap több ilyen kérdés is van, változó összegekkel, talán 9 millió is volt már párszor…

ma 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Egy befektetésnél vagy a kamat magas vagy a kockázat.
ma 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
#3 dehogy is. Egyenesen arányosak.
ma 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Én most adtam valakinek 10%-ot a pénzére (igaz euróban adta, Nyugat-Európában), mert másfél hónapra kölcsön adott egy összeget. Ha te is találsz ilyen megbízható magánembert, akkor az egy lehetőség. Persze nem valószínű, mert azért ez eléggé ritka, de léteznek ilyenek.
ma 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
4: bocs, álmos vagyok, igazad van. Szóval: vagy a kamat magas vagy a kockázat alacsony. Ezt akartam írni.
ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!