Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthonról való pénzszerzés...

Otthonról való pénzszerzés tiniként?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy covid miatt nagyon korlátozottak a munkahelyek, úgy gondoltam az lenne a legjobb ha itthonról valamiféle módszert alkalmazva keresnék egy kis pénzt. Tavaly nyáron is mikor jelentkeztem helyekre mindenhonnan csak hónapokkal később válaszoltak, tekintve hogy ugye covid miatt hirtelen rohantak az emberek az üres munkahelyekre. Van egy erős tippem, hogy ez most nyáron is hasonló lesz. Bármilyen hobbi szintű pénzszerzési ötlete van valakinek? Informatikus vagyok (annak tanulok legalábbis), van kamerám is például. Hobbi szintű alatt azt értem, hogy mondjuk valami oldalon eladom a képeimet vagy valami. Elmúltam 18 ha ez számít valamit. Ha bárkinek van bármi ötlete, hogy hogyan tudnék itthonról pénzt keresni (nem havi fizetésbeli összegeket) akkor azt nagyon megköszönném ha tudatná velem.

2021. febr. 5. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Eladod a képeidet???? Was?

Ez most komoly? 😅

2021. febr. 8. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy szeretek fotózni. Jó kamerával. Természetben. Véletlenül se magamra gondoltam itt
2021. febr. 8. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
6%
Ha szuper helyes vagy s csinálsz magadról egy óriásposztert, talán megveszi valaki 1000ftert
2021. febr. 8. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!