Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Külföldön sincs kolbászból a...

Külföldön sincs kolbászból a kerítés, vagy még is?

Figyelt kérdés
Régebben követtem a neten két emigrált magyar vlogjait, az egyik Ausztráliába a másik az Egyesült Államokban élt és csinált videókat a mindennapjaikból. Mind a kettő kétkezi munkás volt, érezhető volt a beszédükön, amit és ahogy beszéltek, hogy olyan egyszerűek mint a faék, nem egy hú de okos jó képességű emberek, még is olyan életszínvonal volt náluk látható, mint ami Magyarországon a felső vezető pozícióba lévő embereknek. Most akkor hogy van ez?
2021. jan. 20. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Ne hergeld a népet.
2021. jan. 20. 14:17
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Inkább vagyok felsővezető és értelmiségi itthon, mint hogy az USAban vagy bárhol süssem a hamburgert.
2021. jan. 20. 14:19
 3/19 A kérdező kommentje:

1.

Válaszolnál a kérdésre is?

Direkt nem akartam leírni kik ezek konkrétan név szerint, de az egyikre még tuti a mai napig rá lehet keresni.

2. Nagyon jó neked, csak ezt senki nem kérdezte.

2021. jan. 20. 14:21
 4/19 anonim ***** válasza:
57%

Mit válaszoljak?

Nincs kint sem kolbászból.

Persze lehet villantani haza a prolinak, aki majd irigykedik. De ott sem mérik aranyárban a használhatatlan munkaerőt.

Dolgozott több ismerősöm kint. Az ottani árakhoz mérten, szar munkával ott is csak szarul lehet élni. Vagy lehet még szarabbul, már már nyomorogva lehúzni pár évet, aztán itthon villantani, egy drágább autót, vagy egy alig hitelezett házat, lakást. De ugye akkor már a kint bért méred a magyar fogyasztáshoz, ami torzít.

Egyébként csak osztani tudom #2 véleményét. Inkább itthon karrier, mint kint az alja munka

2021. jan. 20. 14:25
 5/19 A kérdező kommentje:
De ha már alja munka, akkor miért itthon csinálja az ember, ha itthon koldusként él meg belőle, ott meg kiskirályként?
2021. jan. 20. 14:27
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Látom nem ment át a lényeg.

Kint sem él kiskirályként, csak villant neked, hogy legyen min csámcsognod és meglegyen az önigazolás, hogy jól csinálja.

2021. jan. 20. 14:30
 7/19 A kérdező kommentje:

Az USA-ba még a no-go zónás feka gettók előtt is olyan kocsik állnak, amit itthon max a milla fölött kereső vállalkozó vesz meg...

[link]

2021. jan. 20. 14:30
 8/19 A kérdező kommentje:

Bástya, villantani csak az tud, akinek van mivel.

Egy 10 milliós sedant nem veszel meg úgy, mint a kínai piacon a hamis luiputtony táskát.

2021. jan. 20. 14:32
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
abból van, igen én most vettem egy villát meg két vadiúj autót a német minimálbérből (igaz hogy az autó 1:43-as burago, a villa meg az IKEA-ból van,na de akkor is)
2021. jan. 20. 14:44
 10/19 anonim ***** válasza:
41%

8: hitel, lízing bérlés miegymás. Ha beteg lesz meg jön a milliós kórházi számla, aztán térden csúszva könyörög majd, hogy inkább itthon lássák el.

Amcsiban SOKKAL szegényebb a képzetlen réteg mint itthon.

Amit a vlogokban látsz, az fake.

2021. jan. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!