Miért hiszi sok ember azt, hogy külföldön kolbászból van a kerítés?
Komolyan! A legtöbben azt halytogatják hogy milyen jó külföldön élni, dolgozni stb.. Meg sokan azt hiszik hogy 8 általánossá már mindenkit fel esznek pl. mozdonyvezetőnek. De mindenki annyira képes külföldön, mint itthon. Sokan azt hiszik hogy a közmunkásokat is felveszik majd főszakácsnak meg ilyenek.
Az a legszomorubb hogy azok akik kimenetek nagyok képmutatóak, harácsolnak stb.
Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy más.
Én Magyarországon is jól megéltem, a fizetésem is bőven elég volt egy budapesti albérletre egyedül és még félretenni is tudtam, pedig nem szűkölködtem.
Nekem kalandvágy kellett. Összehasonlítva az árakat csak kicsivel keresek jobban, de pl nekem több és változatos lehetőségem volt az elhelyezkedésre. Itt választhattam X, Y és Z lehetőség közül. Ott meg vagy 30 terület közül.
Akik nyelvtudás nélkül, végzettség nélkül jönnek ki, azok általában haza is mennek káromkodva, hogy még egy állásinterjúra se tudtak elmenni, mert csak magyarul beszélnek. Persze ilyenkor a befogadó ország a hibás, nem ők.
Mások tapasztalata viszont az, hogy valóban nem dőzsölnek a pénzben, de nincs az mint Magyarországon, hogy a hónap végén már csak 200ft jut egy napi élelemre.
De nem csapja őket az se a földhöz, ha a gyerek cipője kilyukad és venni kell neki pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!