Miért jönnek mindig ezzel a külföldön sincs kolbászból a kerítés szöveggel?
Bárki aki külföldre akar/akart költözni, mindig megkapta ezt.
Azt nem állítom én sem, hogy kolbászból lenne a kerítés kint. De miért mindig ezzel jönnek az emberek?
Nekem ha valaki külföldre költözési szándékkal beszélt, próbáltam támogatni, főleg hogy valóban jobb ott a kereset (🇩🇪 🇬🇧 🇸🇪), csak én érzem azt, hogy ez egy kicsit ilyen ''magyar'' rosszindulatú dolog, hogy ha én már nem lehetek / vagyok külföldön, más se akarjon kimenni?
Mert nagyon sokan bizony azt hiszik, kolbászból van a kerítés is.
Külföldön élek, benne vagyok egy Facebook csoportban, ami itt élő magyaroknak lett létrehozva. A nagy többség háborog, hogy miért kell olyan magas egészségbiztosítást fizetni, miért kell az ország nyelvét beszelni, miért olyan ah oktatási rendszer, amilyen, miért nem lehet csak ugy szakorvoshoz menni a háziorvos helyett, stb.
Azt hiszik, hogy ők most kiköltöztek a nagy Magyarországról és minden, ami nekik ott megfelelt ugyanúgy lesz majd itt is, csak több pénzt kapnak. Felháborodik, hogy a fővárosban miért 1000euro felett van egy kis szoba bérleti díja és különben is, miért nem ad ingyen szállást a munkáltató és miért csak xar munkát kap nulla nyelvtudassal
"Miért jönnek mindig ezzel a külföldön sincs kolbászból a kerítés szöveggel?"
Miért? Szerinted kolbászból van?
Akkor mutass kérlek egy ilyen helyet. Hadd okosodjunk.
1.a magyar irigység páratlan
2. Sajnos vele együtt a magyar butaság is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!