Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptovaluta egyszeri befektet...

Dajesz1991 kérdése:

Kriptovaluta egyszeri befektettèsel ?

Figyelt kérdés
Sziasztok èn kezdö vagyok mèg a tözsde világban ès nem is akarok annyira belefolyni tervem csak anyi lenne hogy kb 300 400 ezerért veszek kriptovalutákat és hagyom pár évre hátha felmegy ez lehetséges és ha igen melyik oldal alkalmas erre ?

2021. jan. 15. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazi Wall street farkasa vagy, csak így tovább, előre!
2021. jan. 15. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi amugy nem hiszem hogy másabb mintha lottoznèk szerintem ebben nagyonb az esély a nyereségre :)
2021. jan. 15. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Most nagyon megéri, simán megháromszorozhatod is a pénzed
2021. jan. 15. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Legmegfelelőbb oldalak:

Binance, coinbase, uphold

Viszont az nagyon fontos, hogy ne a tőzsdén hagyd a kriptót, hanem utald ki egy offline walettbe(pl trezor, ledger...)

Szval előbb vegyél egy olyat és utána vegyél kriptót.

Egyébként bárki bármit mond, hosszabb távon az egyik legjobb befektetés a kriptó. 😉

Rövid távú baromi kockazatos ez igaz

2021. jan. 15. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az utolso nagyon hasznos volt :)
2021. jan. 15. 15:02
 6/7 anonim válasza:
Crypto.com oldalnak olvass utána, számos magyar oldalon írnak róla, egész jókat. Személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban nincs. Én kriptovalutát csak bányászok és ezt tartom az egyetlen biztonságos befektetésnek, viszont kis lépésekkel is, de mindenféleképpen ez a jövő.
2021. jan. 17. 18:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi olvasgatom már az oldalt egyetlen problémám van mèg offline walettbe csak olyat táláltam ami pár fajta kriptot támogat és van 100ezer féle amit nem esetleg van olyan ami támogat minden falytát?
2021. jan. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!