Majdnem befektettem 250 dollárt egy forex-hez hasonló befektetésbe, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és nemet mondtam rá. Jó döntés volt-e, vagy életem szerencséjét utasítottam el?
no1option a neve itt van a link ahol meg lehet nézni: www.no1options.com
Valaki a cégtől sokszor felhívott telefonon és próbált meggyőzni (angolul), azt mondta, hogy az én 250 dolláromhoz ő is tesz 250 dollárt, és azt mondta, hogy évi 70 %-os profitot lehet elérni átlagosan.Én attól féltem a legjobban, hogy a pénznek egyszerűen nyoma vész, még azt lenyeltem volna, hogy némi veszteséggel visszavegyem a pénzt ha látom, hogy veszteséges a befektetés, de nem igazán tudtam megbízni egy ismeretlen cégtől egy ismeretlen személyben. Mi a véleményetek az ilyen befektetésekről, érdemes-e foglalkozni vele, főleg az olyanoknak akiknek nincs semmi tapasztalatuk ilyen téren? Legalább az biztos, hogy nem vész csak úgy egyszerűen nyoma a pénznek? Az illető biztosított engem, hogy állandó jelleggel tájékoztat telefonon, szól mindig, hogy mikor mibe érdemes befektetni, mikor kell váltani, és én nem is kell foglalkozzak vele, csak mikor ő szól. Miért lehet valakinek érdeke, hogy valakinek csak úgy segítsen profitot termelni? Igaz, azt mondta, hogy a profit 70%-a az enyém 30%-a a cégé szemben a bankokkal, ahol szintén befektetik kötvényekbe a kliensek pénzét, de ők a profit 99%-át leveszik. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna konkrét választ adni erre.
Csatlakozom az előttem szólókhoz: jól tetted, hogy nem fizettél.
Hogy végleg megnyugodj, javaslom, hogy írd be BÁRMELY brókercég (elég csak ennyit is beírni, hogy brókercég) nevét a keresőbe, és ott olvasd el a regisztráció során leírt figyelmeztetést. Mindegyiknél ott van, hogy FOKOZOTTAN kockázatos tevékenység és tudomásul veszed, hogy akár az összes pénzedet elvesztheted.
"szemben a bankokkal, ahol szintén befektetik kötvényekbe a kliensek pénzét, de ők a profit 99%-át leveszik."
Ez így konkrétan hazugság. Ha erre (azaz hazugságra) épül az, hogy miért náluk fektesd be a pénzed, akkor jól tetted, hogy végül elhajtottad őket.
bankkártyám számát kérte,
ugye csak a számát adtad meg?!
"telefonon aztán megadtam neki a bankkártya számát is"
Vissza tudod idézni, hogy pontosan mit kért el? Csak a számát vagy a lejárati időt is? esetleg még a hátoldalán lévő CV kódot is? Mert ha mindezt elkérte, akkor BÁRMIKOR tud vásárolni vele az interneten, bármilyen webáruházban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!