Anyagilag úgy járok jobban az elköltözés helyett ha szüleimmel lakok amíg csak lehet úgyhogy nem kell fizetnem semmiért?
Tehát nem kérnek lakbért.
Kaját és ruhát stb magamnak intézem de nem kell rezsibe se beszállni.
Így miért költözzek el 40-nél hamarabb
Anyagi szempontból mindenképpen jó. Szóval ha keresel 150-180 nettót, abból kb 100-130 ezer simán a zsebedben marad havonta, ha nincsenek nagy igényeid.
Párkapcsolati szempontból már kérdőjeles, mert hát a kisszobába anyuékat kerülgetve nem a legjobb csajt vinni, de ha értelmes, akkor megtudjátok ezt a részét beszélni/oldani. Lehet, hogy nem viszed haza egy évig, cserébe fel tudsz villantani 1 millió megtakarítást.
Amíg dolgozol, nincs gond a mamahotellel.
Köszönöm havi 140-150 ezret teszek félre, 2,5 havi pénzt tartok bankszámlán a többi megy állampapirba mindig.
Még vagy 10 évem van így,azért jó lesz elindulni életben
40 éves korodig meg anyuapu pimpallóján lógsz meg várod a sült galambot.
Barátnőd mit szól ehhez? Vagy ő is ugyanezt csinálja?
Nincs barátnőm, jelenleg jól érzem magam egyedül.
Röviden nagy házban élek szüleimmel, így nem annyira zavaró hogy együtt élek velük, kb 40 éves koromban mennek nyugdijba és elakarják adni házat,és kis garzonba költözni, ott már nem menne együttélés. Ezért tervezem maximum 40-ig de lehet hamarabb elmegyek
Én 2 hónapja költöztem vissza anyáméhoz, nem volt más választásom.
A korábbi munkahelyem ahol mérnökként dolgozta 8 hónap után kitett.
A régi helyemre nem tudtam visszamenni,mert a válság ott is bezárta a kapukat ergo nem volt más választás csak a szülői ház.
Nem akartam a megtakarítást felélni,fizetni az albérletet és várni h csörögjön a telefon.
Így most otthonról keresek állást, az itthoni költségekbe beszállok..azért szerintem havi 30.40 ezer nem a világ vége.
18/18 Ezt felérni ésszel csak az tudja akinek van megtakarítása és elgondolkodik rajta hogy középtávon mi várható.
És ha középtávon nem biztos hogy összejön egy új állás,ami mondjuk nekem 2-6 hónap akkor teljességgel felesleges az albérletet fenntartani.És minden egyebet.
Hisz csak viszi a pénzt, álláskereséséi járadék még most sem jött ergo örülök h te büszkeségből felélnéd a félrerakott pénzed de ez minden csak nem reális döntés.
Én beszálltam a költségekbe,ami lényegesen kevesebb mintha havi 150 ezret kitennék albérletre. Ez mondjuk 5 hónap alatt nem kis összeg...
Csak számolni és gondolkodni kellene ilyenkor,nem okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!