Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Korai a munka vállalás és az...

Korai a munka vállalás és az elköltözés?

Figyelt kérdés

Most végeztem a suliban májusban.

Vegyésztechnikus vagyok. Debrecenben élek és el kezdtem munkákat keresgélni és meg volt hirdetve egy állás lehetőség az egyik itthon legjobban fizető cégtől. Be is hívtak interjúra és úgy néz ki, hogy megkapom a munkát-lekopogom- viszont Budapestre kellene költöznöm. Szüleim és a rokonok szerint tanulnom kellene még, igaz én is szeretnék de diplomával is hasonlóan keresnék mint most egy technikusival, és 5.5 év ugye az egyetem. Ez idő alatt kereshetek...Ti mit tennétek ?

19/F

2016. júl. 24. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elvállalnám a munkát,és levelezőn elkezdeném az egyetemet is.
2016. júl. 24. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez sok tényezős.

Pl. ha nem keresel meg 200 nettót akkor pont semmi értelme nincs egyedül BP-re költöznöd, mert csak vegetálni tudnál belőle (otthoni támogatás nélkül), jövőt építeni nem. Annak meg úgy nem sok értelme van.

Azt csak te tudod, hogy hosszútávon karrierépítés szempontjából mennyit számít a diploma.

2016. júl. 24. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
azt csinálnám, amit az első írt.
2016. júl. 24. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Bőven 200 nettó felett kapnék. Túlórával 300 környékén.

Igen azon már én is gondolkodtam, hogy levelezőn folytatom. Mennyire hatásos?

2016. júl. 24. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én elmennék dolgozni, és mellette járnék levelezőre. (éppen ezt csinálom, nem könnyű) Nagyon nehéz munkát találni tapasztalat nélkül. Ha neked ez sikerül akkor nehogy el dobd.
2016. júl. 25. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:

"Be is hívtak interjúra és úgy néz ki, hogy megkapom a munkát"

Innentől kezdve nem értem, mi a kérdés?

2016. júl. 25. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!