Korai a munka vállalás és az elköltözés?
Most végeztem a suliban májusban.
Vegyésztechnikus vagyok. Debrecenben élek és el kezdtem munkákat keresgélni és meg volt hirdetve egy állás lehetőség az egyik itthon legjobban fizető cégtől. Be is hívtak interjúra és úgy néz ki, hogy megkapom a munkát-lekopogom- viszont Budapestre kellene költöznöm. Szüleim és a rokonok szerint tanulnom kellene még, igaz én is szeretnék de diplomával is hasonlóan keresnék mint most egy technikusival, és 5.5 év ugye az egyetem. Ez idő alatt kereshetek...Ti mit tennétek ?
19/F
Ez sok tényezős.
Pl. ha nem keresel meg 200 nettót akkor pont semmi értelme nincs egyedül BP-re költöznöd, mert csak vegetálni tudnál belőle (otthoni támogatás nélkül), jövőt építeni nem. Annak meg úgy nem sok értelme van.
Azt csak te tudod, hogy hosszútávon karrierépítés szempontjából mennyit számít a diploma.
Bőven 200 nettó felett kapnék. Túlórával 300 környékén.
Igen azon már én is gondolkodtam, hogy levelezőn folytatom. Mennyire hatásos?
"Be is hívtak interjúra és úgy néz ki, hogy megkapom a munkát"
Innentől kezdve nem értem, mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!