Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagilag úgy járok jobban az...

Anyagilag úgy járok jobban az elköltözés helyett ha szüleimmel lakok amíg csak lehet úgyhogy nem kell fizetnem semmiért?

Figyelt kérdés

Tehát nem kérnek lakbért.

Kaját és ruhát stb magamnak intézem de nem kell rezsibe se beszállni.

Így miért költözzek el 40-nél hamarabb

2021. jan. 4. 10:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt csinálják sokan.
2021. jan. 4. 11:09
 2/27 anonim ***** válasza:
39%

Anyagilag valóban így jársz a legjobban.

De az élet nem csak a pénzről szól, ha 40 évesen még anyáddal élsz, valszeg sose lesz családod.

2021. jan. 4. 11:12
 3/27 A kérdező kommentje:
Söt kaja költség is kevés mert legtöbbször az is jut. Így keresetem szinte egészben marad.
2021. jan. 4. 11:26
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
Igen ezt hívják "mama hotel"-nek kb. Azért költözz el, hogy ne a szüleiden élősködj. Illetve attól, hogy nem kérik, hogy adj bele a rezsibe vagy a kajába illik beleadni, ha van munkád.
2021. jan. 4. 11:37
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy a lakáskiadó rajtam élösködjön. Tehát ha szüleim vállaltak akkor tartoznak ennyivel hogy eltartanak nagyrészt amíg jó pénzt gyüjtök össze.
2021. jan. 4. 11:42
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Na most ez milyen kérdés?

Ott van benne a válasz. Igen pénzügyileg így jársz jobban.

2021. jan. 4. 11:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
40 éves korodig akarod eltartani magaaad!?! Tartoznak neked ennyiveeel!?! Ember!!!
2021. jan. 4. 12:24
 8/27 anonim ***** válasza:
62%

semmivel nem tartoznak Neked kedves kérdező, a bicska kinyílik a zsebemben, amikor olvasom ezeket a "nem én akartam megszületni" típusú dumákat

az meg, hogy nem fizetsz a kajába, rezsibe, egyszerűen taplóság, normális családban mindenki kiveszi a részét a fizetnivalóból, gondolom a szüleid sem kaksizzák a pénzt, vagy esetleg ők is szeretnének félretenni öregkorra, élményekre

egy élősködő kis here vagy

2021. jan. 4. 12:24
 9/27 A kérdező kommentje:

Nehéz gyerekkorom volt amelynek oka a szüleim. Szóval igen tartoznak ezzel a szüleim és szerintem ök is érzik hogy így van mert szó nélkül tartanak el, bár vmennyit kell költenem magamra ígyis,pl internetet fizetnek hajvágást stb.

Nekem az a lényeg hogy járok jobban anyagilag, sokan örököltek engem úgy vállaltak hogy csak ennyit tudnak adni és elég rosszul is bántak velem 18 éves koromig

2021. jan. 4. 12:35
 10/27 anonim ***** válasza:
60%

"Tehát ha szüleim vállaltak akkor tartoznak ennyivel hogy eltartanak "

...Így miért költözzek el 40-nél hamarabb"

Nem, a szüleid nem azt vállalták, hogy 40 éves korodig eltartanak, hanem azt, hogy felnevelnek. 18 éves korodtól FELNŐTT VAGY, aki - elvileg - képes gondoskodni saját magáról.

SŐT! Kapaszkodj meg, de ha a szüleid nem lesznek képesek ellátni magukat, szülőtartásra is kötelezhet Téged az állam, törvényileg.

Még szerencse, hogy tudom, hogy a kérdés provokatív, csak sajnáltatni akarod magad.

2021. jan. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!