Anyagilag úgy járok jobban az elköltözés helyett ha szüleimmel lakok amíg csak lehet úgyhogy nem kell fizetnem semmiért?
Tehát nem kérnek lakbért.
Kaját és ruhát stb magamnak intézem de nem kell rezsibe se beszállni.
Így miért költözzek el 40-nél hamarabb
Anyagilag valóban így jársz a legjobban.
De az élet nem csak a pénzről szól, ha 40 évesen még anyáddal élsz, valszeg sose lesz családod.
Na most ez milyen kérdés?
Ott van benne a válasz. Igen pénzügyileg így jársz jobban.
semmivel nem tartoznak Neked kedves kérdező, a bicska kinyílik a zsebemben, amikor olvasom ezeket a "nem én akartam megszületni" típusú dumákat
az meg, hogy nem fizetsz a kajába, rezsibe, egyszerűen taplóság, normális családban mindenki kiveszi a részét a fizetnivalóból, gondolom a szüleid sem kaksizzák a pénzt, vagy esetleg ők is szeretnének félretenni öregkorra, élményekre
egy élősködő kis here vagy
Nehéz gyerekkorom volt amelynek oka a szüleim. Szóval igen tartoznak ezzel a szüleim és szerintem ök is érzik hogy így van mert szó nélkül tartanak el, bár vmennyit kell költenem magamra ígyis,pl internetet fizetnek hajvágást stb.
Nekem az a lényeg hogy járok jobban anyagilag, sokan örököltek engem úgy vállaltak hogy csak ennyit tudnak adni és elég rosszul is bántak velem 18 éves koromig
"Tehát ha szüleim vállaltak akkor tartoznak ennyivel hogy eltartanak "
...Így miért költözzek el 40-nél hamarabb"
Nem, a szüleid nem azt vállalták, hogy 40 éves korodig eltartanak, hanem azt, hogy felnevelnek. 18 éves korodtól FELNŐTT VAGY, aki - elvileg - képes gondoskodni saját magáról.
SŐT! Kapaszkodj meg, de ha a szüleid nem lesznek képesek ellátni magukat, szülőtartásra is kötelezhet Téged az állam, törvényileg.
Még szerencse, hogy tudom, hogy a kérdés provokatív, csak sajnáltatni akarod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!