Vaterán hogy lehet alkudni?
Figyelt kérdés
Régóta hirdetnek egy terméket, olcsóbban szeretném megvenni. Kérhetem az eladót, hogy csökkentse az árát, vagy tegye fel olcsóbban?2021. jan. 3. 00:08
1/3 anonim válasza:
Igen, írhatsz neki. Aztán ha belemegy, csökkenti az árat, te meg leütöd.
2/3 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de ha "pofátlanul" alacsony árat kínálsz érte, akkor nem biztos, hogy engedni fog belőle.
Nekem egyszer egy 700 ft-os, véletlenül duplán megvett könyvet akart megvenni a vevő 300-ért úgy, hogy a belvárosból vigyen ki Kőbányára. Mikor megírtam, hogy nincs bérletem, a jegy meg sokba kerülne (700 ft), akkor közölte, hogy jó, akkor postázzam neki, de a postaköltséget én álljam. Totál veszteséges lett volna - valahogy nem "éltem a lehetőséggel" :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Ohh, kettes, na az tényleg pofátlan volt. Facen sok ilyen van, tudnék mesélni. Én abszolút korrekt vagyok, ilyen eszembe se jutna.
2021. jan. 17. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!