Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Én érzem csak úgy vagy Vaterán...

Én érzem csak úgy vagy Vaterán, MarketPlacen, és a többi ezekhez hasonló oldalon, tényleg nagyon visszaesett a vásárlások száma?

Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Angliában használom a marketplacet, és itt visszaesett. Oka egyszerű: Senki nem akar postázni, még azok sem akik régen postáztak. Csak személyes átvétel. Így én is sok mindent nem veszek meg, mert nem postázza, és messze van
2020. aug. 13. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Vicces de volt két tyúkkopasztónk. A másodikat a vírus alatt hamarabb és majdnem dupla árban vették meg. Persze tudom ez csak egy eset de nekem bejött a karanténosdi hiszen nekünk se tyúkunk se semmink. Viszont sokan ráállhattak az otthoni ellátásra hiszen nagyobb igény volt rá.

Persze összességében szerintem is visszaeshetett ez csak egy egyszeri tapasztalat ami kevés a konkrét tény megállapításához.

2020. aug. 13. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztalom és ráadásul pont hogy a postázások száma nőtt meg, nem a személyes átvételé.
2020. aug. 28. 04:42
 4/4 anonim válasza:
34%

Visszaesett. Tőlem postázást még utánvéttel sem kér senki.

Érdekes módon tőlem mindenki személyesen akár átvenni mindent. Amikor arra kerül a sor, hogy legyen kedves felhívni, onnantól megszűnik. Egyszerűen nem telefonál.

2020. szept. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!