Nyertél már valamennyi összeget az ötös lottón?
Figyelt kérdés
Én most kifejezetten az ötös lottóra kérdezek rá mivel családban is régóta ezen játszunk, de évek az évek alatt inkább csak 2es és 3as találatok születtek. Én régen vettem már és mostanában érzem úgy, hogy van esélyem nyerni. Nektek mi volt a legnagyobb találtat amit nyeretek és mennyi összeget kaptatok? Hogy adják ki a főnyereményt ha valaki megnyeri az ötöst? Mennyire esélyes a nyerés ha azokat a számokat ikszeljük be amiket korábban többször kihúztak tehát a gyakori lottószámokat?2020. dec. 26. 14:23
21/21 anonim válasza:
Továbbá nem adják meg soha a megjátszott játékok számát mint más országokban. Pl. Eze a heten 1.600.000 játékot adtak fel mondjuk az ötösből igy lazán ki lehetne számolni a beveteluket 1.600.000 x 300.
Igy kiderülne mennyi a bevétel és mennyit osztanak ki ebből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!