Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertél már valamennyi összege...

Nyertél már valamennyi összeget az ötös lottón?

Figyelt kérdés
Én most kifejezetten az ötös lottóra kérdezek rá mivel családban is régóta ezen játszunk, de évek az évek alatt inkább csak 2es és 3as találatok születtek. Én régen vettem már és mostanában érzem úgy, hogy van esélyem nyerni. Nektek mi volt a legnagyobb találtat amit nyeretek és mennyi összeget kaptatok? Hogy adják ki a főnyereményt ha valaki megnyeri az ötöst? Mennyire esélyes a nyerés ha azokat a számokat ikszeljük be amiket korábban többször kihúztak tehát a gyakori lottószámokat?

2020. dec. 26. 14:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom valaha nyert-e igazi ember a lottón, de nincs igazad a “gyakori lottószámokról”

Véletlenszerűek. A nyerés valószínűsége közel nulla.

2020. dec. 26. 14:32
 2/21 A kérdező kommentje:
2020. dec. 26. 14:36
 3/21 A kérdező kommentje:

1.nem is mondtam mint állítás hogy igazam legyen.

csak kérdeztem..

2020. dec. 26. 14:36
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Én pár éve nyertem az eurolotton. Nem lettem full milliárdos, de elég szép nyertem, hogy több ingtalna vásárlásba fektetve, és a férjem vállalkozását elindítva, szépen megéljünk belőle. Nemcsak Angliában vettünk ingatlanokat, hanem Budapesten is, és magunknak egy szépet vidéken is ( ha végleg hazamegyünk, oda szeretnénk majd leköltözni) MOndjuk azt hozzá kell tennem, hogy 19 éves korom óta lottózom, amikor kijöttem Angliába dolgozni, itt is folytattam a lottózást továbbra is.

49/N

2020. dec. 26. 15:23
 5/21 anonim ***** válasza:
64%

Pár ezer Ft-nál többet nem nyertem.

"Mennyire esélyes a nyerés ha azokat a számokat ikszeljük be amiket korábban többször kihúztak tehát a gyakori lottószámokat?"

Pont annyi mint bármilyen véletlen számokkal, semmi logika nincs benne.

2020. dec. 26. 15:46
 6/21 A kérdező kommentje:

OKés :)

csak kíváncsi voltam.

nekem a legtöbb az olyan 3000 forint volt talán :D.annak is örültem akkor de évek óta elszállt ez a szerencse

2020. dec. 26. 16:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem az ötöst, úgy érzem a hatoslottón sokkal nagyobbak az esélyek, míg az ötösön jó, ha nyertem kétszer, hatoson közel tízszer nyertem, amikor aktívabban lottóztam. Persze mindig a legkisebb nyereményeket, de az is valami. :)

Ezt úgy kell felfogni, hogy megadod a szerencsének az esélyt, de nem szabad túlságosan beleásnod magad, heti egy szelvénnyel ugyanolyan esélyed van nyerni, mintha harminc szelvényt feladnál, nem szabad komolyan venni. Én nyertem már családtagok születési dátumával, szerencseszámokkal, olyan számokkal is, amikkel más embereket láttam nyerni. Véletlenszerű.

Én online szoktam játszani, ott ha nyersz, akkor azt automatikusan megkapod a fiókod számlájára a pénzt, onnan át lehet utalni bankszámlára. Ha ötösöd van, akkor fel kell hívni egy nagynyertes számot, és személyesen is be kell menni, ha jól tudom.

2020. dec. 26. 16:52
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek esélyesebb számok. Minden számnak azonos esélye van.

Ha lottón akarsz nyerni, keress olyan játékokat, ahol magasabb a nyerési esély. Az 5-ös lottón elég vacak....

Alapvetően elmondhato, hogy a lottó-ra költött összeg kidobott pénz. Inkább menj el egy kaszinoba és tedd fel a ruletten színre! Ott majdnem 50% eséllyel tudod megduplazni és >50% eséllyel elveszteni.

2020. dec. 26. 19:37
 9/21 A kérdező kommentje:

igaz az 5ös tényleg esélytelen.

6osnál viszont pérszor nyert a család!

2020. dec. 26. 19:49
 10/21 anonim ***** válasza:
Kettesem volt egyszer, kb. 15 éve játszom, hol minden héten, hol hetek kimaradnak. A gyakori számok megjátszása nem segít.
2020. dec. 26. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!