Nyertél már valamennyi összeget az ötös lottón?
Egy éve lottózom pontosan (2019 dec-2020 dec)szinte minden héten eddig 135.000 lottóztam és ebből 35.000 nyertem vissza.
Én hiszek benne, vannak akik nyernek. Ahogy egy másik hozzászoló is írta.
12 vagyok, havonta olyan 8.800 forintra jön ki a lottózás de ebben van hattos/eurojackpot/skandináv és néha sorsjegy de az nagyon ritkán. Nem szoktam sok szelvénnyel játszani
eurojackpot: 1-3 között mikor hogyan
skandináv/hattos:2-4 ha akció van akkor 6 de ez ritka
Ötöslottóval nem játszom, nagyon kicsi az esély akkor inkább eurojackpot.
Egy összegben a legnagyobb nyereményem 9.500 forint körüli összeg volt 2+2 eurojackpoton a többi mind kisebb nyeremény.
Nagyobb összeget nem nyertem még, egyszer nagyon közel voltam hozzá, hatoson három számot eltaláltam a másik három pedig eggyel volt mellette.
Az esély miden számsorral azonos.
"Ötöslottóval nem játszom, nagyon kicsi az esély akkor inkább eurojackpot."
LOL!!!!
Az Eurojackpotnál a főnyeremény esélye 1:195 344 200-hoz, míg az ötöslottónál 1:43 949 268-hoz.
Tehát nagyságrendi az eltérés az ötöslottó javára! :D
#18 Lol
Milyen lottó az ahol kapsz a hatosra ha 3 találatod van 5€ forintot???
Ez eurojackpoton sokkal kevesebb szám közül kell 5 ikszelni mint az ötösön ahol nm zárható ki hogy az aktuális kormány meg is bundázza.
Nos, én ezért nem játszom ötöst. Nyugati országokban 10-20 milliós € nem akkora pénznek számít mint mondjuk Magyarországon.
A skandinávon meg a hatoson kicsi a nyeremény de abba se vagyok biztos hogy mindig ok.
Hogyan lehet hogy amég hatos szerencse hetek voltak nem vitték el a főnyereményt csak miután vége lett az 1800 forintos szerencseheteknek?? Nem volt furcsa senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!