Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz megtanulni...

Mennyire nehéz megtanulni könyvelni?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy profi szinten, tenyleg megérteni a számvitelt, nem csak ilyen "2-es szinten".

2020. dec. 15. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy mint gyakorlatilag minden szakmát a könyvelést is az életben fogod tudni rendesen megtanulni, a suli csak egy alapot ad. Viszont minél jobban teljesítesz a suliban annál könnyebb lesz az életben, úgyhogy igen megéri. Illetve ha igényesen akarsz majd dolgozni, akkor már a suliban megkezdheted. Az iskolapéldák között van olyan, amivel valószínűleg soha nem fogsz később találkozni, viszont van nem kevés olyan tétel is, amivel az iskolapadban nem találkoztál.

Egyébként a számvitel csak egy kis szeletét teszi ki a könyvelésnek.

2020. dec. 15. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hozzá affinitásod akkor megtudod tanulni, érteni és szeretni is fogod.

Minden más esetben csak szenvedés lesz. Nekem nem ment, semmi érzékem hozzá, elkezdtem mert milyen jó, ezzel tuti lesz munkám, de aztán abbahagytam mert nehezen ment. Belegondoltam, hogy ha már a suliban is ilyen nyögve nyelősen megy, hogy lehetnék sikeres majd a munkában.

Szóval mérlegeld :D (mérlegképes könyvelőként) jó tudom szar vicc :D hogy neked mennyire van érzéked hozzá.

2020. dec. 15. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Számok, betűk, ahogy minden más. Sosem az anyagon múlik, hanem az agyadon.
2020. dec. 15. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Büfészak kb egy szinten a hrel inkább valami programozást vagy szakmát tanulj
2020. dec. 15. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de a könyvelés mióta nem szakma?:O
2020. dec. 15. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Ezeknek semmi sem szakma, aminek nem ház vagy szoftver a kimenete. Trollok.
2020. dec. 15. 20:15
 7/7 anonim válasza:
100%
Profi szinten csakis könyvelőirodában lehet megtanulni könyvelni. Viszont fontosak az alapok, amiket az iskolában tudsz megtanulni. A számvitelre szerintem hatványozottan igaz, hogy az alapoknak bombabiztosnak kell lenniük, hogy lehessen rá építkezni. Szóval amikor nekiállsz tanulni, sokat kell gyakorolni, sok energiát fektetni bele, ami később meghálálja magát.
2021. jan. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!