Szeretnék az itthoni hetek alatt megtanulni egy új "szakmát", "képességet". Ti mit ajánlanátok?
Pár éve tényleg volt egy ilyen trend, hogy a budapesti IT felszívott több ezer embert szinte nulla programozói tudással, de ezt a generációt azóta már kiképezték a cégek, és szerintem egyáltalán nincs tömeges igény totál kezdő, nulla tapasztalatos programozókra. Nem azt mondom, hogy felejtős, hanem azt, hogy az már nem fog menni, mint pár éve, hogy valaki pár hónap tanulás után talált állást, mert az egy más korszak volt.
Nem lebeszélni szeretnélek róla, csak azért mondom, hogy ne legyenek irreális elvárásaid. Ha tényleg az a cél, hogy legyen "valami, akármi" szakmád, ami keresett, akkor a masszőrt tudom javasolni. Ahol én lakom Budapesten, hónapokra előre kell foglalni, akkora hiány van. Meg nyilván bármilyen klasszikus ipari szakma, bár ki tudja, mert most több tízezer szaki jött haza hirtelen. Régen azért ezek nem voltak hiányszakmák egyáltalán, lehet, hogy most sem lesznek egy darabig.
#3 akkor az a masszőr happy endinget is nyomtat, mert én nekem is van masszőr szakmám, vállalkoztam is vele pont Bp-en.. de csak ígérgetést kaptam annyit, mint égen a csillag.
+ masszőr szakmát nem fogja online megtanulni. Végzettség nélkül hivatalosan nem is végezheti.
Nem igazán értem, hogy 68%-os miért van lepontozva.
Én 1,5 éve tanulok programozni nagyon intenzíven és azt tapasztalom, amit ő ír.
Nem tudom, aki lepontozta, ő maga vagy ismerőse próbált mostanában elhelyezkedni programozóként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!