Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akkor most átvertek vagy...

Akkor most átvertek vagy posta később fogja kihozni a csomagot?

Figyelt kérdés

Fb marketplacen vettem egy kutyás matriccát. Nem volt drága csak 1500ft volt. Azt írta az eladó: Budapesten személyes átvétel vagy posta. Először személyes átvételt akartam. Mivel Budapesti vagyok. De amit meg adott az eladó milyen helyeken lehet átvenni, az nekem túl messze van. Ezért a postát választottam. Amit november 23-án lett reggel befizetve a pénz a bankban. Az eladó délután írt megkapta a pénzt és postán feladta csomagot. Tehát csomag november 23-án lett feladva a postán. Külön képet is küldöt a postai blokkról hogy feladta a csomagot. Azóta lassan eltelt 2 hét, a csomag meg sehol. Most nem tudom: eladó átvert vagy posta később fogja kihozni.

Ilyenkor mit kéne csinálni?

2020. dec. 7. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha sima levélként adta fel, akkor a posta egyszerűen elvesztette, ellopta. Magyar Postánál ez sűrűn előfordul.
2020. dec. 7. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

sima levél.. akkor majd kb 2 hónap múlva megkapod.

Nálunk egy számlát kevert el a posta, pedig ajánlott levélként jött. fél év után sikerült kézbesíteni.

2020. dec. 7. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A cucc sorszáma jobb lett volna , mpl nyomkövetőn csekkolható akár csomag akár levél . Blokk az semmi , lehet az másé is .
2020. dec. 7. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Eladó sima levélként vagy minek nevezik adta fel.

Ezek szerint nem is fogom megkapni csomagot. Ne is reménykedjem megkapom valaha a csomagot. D: Kár érte, karácsonyi ajándékként lett volna beteg kutyás mániás testvéremnek.

2020. dec. 7. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Nyugi, nekem egyszer közel 100ezer Ft álláskeresési járadékomat csaklizták el majdnem. Az egész Magyar Posta Zrt.-t be kéne dózerolni, és sóval hinteni a helyét.
2020. dec. 7. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy a Postának magas a BP-ről BP-re küldés, láttam már ilyet.
2020. dec. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!