1/14 Koplárovics Béci válasza:
Home officeban vagyok, ugyanannyit keresek, csak kevesebbet költök (még a megemelkedett rezsivel együtt is), így anyagilag egyelőre jól jövök ki belőle.
2/14 anonim válasza:
Szarul. Elküldtek a cégtől, új munkát nem kapok, pedig már mindenre jelentkeztem és válaszra se méltatnak, nem hogy egy interjúra meghívjanak esetleg. Hitel törlesztőjét kell fizetnem, egyelőre van egy kis tartalékom néhány hónapig még megvagyok, de utána nem tudom mi lesz. Azt mondanom se kell, hogy semmire nem költök, csak amire muszáj. Idén nem lesz karácsony nekem, ezt közöltem a rokonokkal is.
Fuck 2020 🖕
3/14 anonim válasza:
Nekem szerencsére a munkám megmaradt, viszont a kiadásaim emelkedtek, úgyhogy kicsivel kevesebb pénz marad a zsebemben, mint előtte.
4/14 anonim válasza:
jól. Változott a pozícióm és vele együtt a fizetésem is. + a vállalkozásom is beindult.
5/14 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint előtte. Annyi a különbség, hogy augusztusban munkahelyet váltottam, ahol több a fizu is, így emiatt jobban kijövök, mint a tavaszi hullámban. Kiadásaim ugyanannyik, mint voltak
6/14 anonim válasza:
Kb. 10%-kal van most havonta kevesebb pénzem, de még így is bőven félre tudok tenni.
7/14 anonim válasza:
Kaszálok, mint a fene!
A marketeken rég nem látott szintű a volatilitás.
Bolond lettem volna nem benyomni még pár10millát!
8/14 anonim válasza:
Úgy olvastam, "agyilag". Ebből is látszik, hogy agyilag rosszabbul, mint anyagilag. :)
9/14 anonim válasza:
Volt 3 hónap 4 napos munkarenddel, az nem tetszett, arányosan kevesebbet is kerestem. Ezen kívül kb semmit nem jelent
10/14 anonim válasza:
Sehogy, csak nem kell bejárni, hanem otthonról nyomhatom.
Ami jóóóó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!