Mennyire számítok gazdagnak ?
Az össz vagyonom egyben meghaladja a 150 millió forintot ( nagyrészt ingatlan , értéktárgyak , arany , stb . ) . Az életszínvonalam a legmagasabb . Minden nap étteremben ebédelek , nincs olyan dolog amit ne tudnék megvenni bármikor , ruhából pedig Guccin és hasonló márkákon kívül mást nem vagyok hajlandó hordani . Ezek mellett amikor ép nincs járvány akkor havonta minimum egyszer elmegyek nyaralni is a családommal . A sok “felvágás” után már csak annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek ezzel magyarországon hol helyezkedek el ( felső 10 vagy 100 ezer ) ?
Megjegyzem hogy én NEM tartom magam gazdagnak csupán tudom hogy jól élek de sokak azt állítják gazdag vagyok .
A válaszokat köszi előre is
( nem felvágásból írtam le ezeket a dolgokat csupán csak érdekel erről más véleménye )
(Tegyük fel, hogy a kérdés nem hipotetikus, amit kétlek.)
Nyilván jónak számít ez a vagyon, de a felső tízezerhez kevés. Alapból egy normális ház/lakás Budán 100 milliónál kezdődik, de inkább 200. Ha valaki régebben vett jó ingatlant, csak azzal nőtt tízmilliókkal pár év alatt a vagyona, hogy emelkedtek az ingatlanárak.
Ezen kívül ha van családod, akkor a házastárssal együtt van a vagyon, aki viszi mindennek a felét válás esetén, így E/1-ben beszélni luxus.
17-es :
A szüleim nem nagyon voltak jóban a nagyszüleimmel ezért a nagyszüleim az én javamra írták a lakásokat ( bár a mamát még él viszont sajnos messzebb költözött és volt annyi pénze hogy másik megyében házat vagyon és ezért adta ezeket nekem ) . Egyébként jelenleg albérletbe vannak adva , ezért onnan is jön a pénz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!