Felmondási idő alatt kötelezhetnek a túlórára?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 11:37
2/10 A kérdező kommentje:
De hétvégén is? Illetve úgy tudom, hogy egészségkárosító kockázat fennállásakor nem rendelhet el kötelezően túlórát. Sugárveszélyes munkakörnyezetben dolgozom egyébként.
2020. okt. 29. 11:43
4/10 anonim válasza:
Mi lesz, ha nem mész be? Kirúgnak?
5/10 anonim válasza:
Most azért őszintén, ha valaki felmond, akkor általában már a sima munkaidejére is nagyívben tojik, nem hogy a túlórára :), ezért nem tudnak munkaügyi bíróságra citálni, szóval nyugodtan röhögj a képükbe!
6/10 anonim válasza:
Viccelsz ?
Felmondási idő alatt te már semmire nem vagy kötelezhető !
2-hónapja számoltam le, 4-hét felmondási időm volt 6-kor kezdődött a műszak én 8-ra járttam be, 14-40 volt a műszak vége 12-kor eljöttem .
4-hét után kifizették a ledolgozott időt és csá .
7/10 anonim válasza:
Még annyi lemaradt a 4-hét felmondási idő alatt egy pénteken se mentem dolgozni csak betelefonáltam hogy ma maradok itthon .
Igazolt távollétnek írták persze erre a napokra nem járt bér .
8/10 anonim válasza:
túlórára ne kötelezzenek egyáltalán, akár felmondási idő akár nem
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hétfőn kiderül mit mondanak :D
2020. okt. 29. 15:13
10/10 anonim válasza:
Ne azt csináld amit mondanak ha nem amit akarsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!