Mit tennél ha garantálnám, hogy a bitcoin 2 év múlva 3-szor annyit fog érni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 13:14
71/168 A kérdező kommentje:
Fent irtad hogy aki kezesseget vallal valamiert annak koze van hozza es hogy a garancia vallalas kezesseg vallalas. Olvas mar el hogy miket irsz s probald mrg legalabb azt ertelmezzni.
2020. nov. 7. 09:58
72/168 anonim válasza:
Értelmezem számodra, ha egyedül nem megy: Pont azt írtam, hogy a garanciavállalás kezesség vállalás, és te nem tudsz kezességet vállalni, tehát garanciát sem. Sehol nem írtam, hogy közöd lenne hozzá, mert pont, hogy nincsen :D A trollságra nem reagálsz, de legalább szórakoztató vagy.
73/168 A kérdező kommentje:
Ja hogy te talalod ki hogy szamodra ismeretlen emberek mit tudnak es mit nem, kik tudnak kezesseget vallalni es kik nem. Ne eroltetsd ezt tovabb mert a gondolatmeneted ugy hulyeseg ahogy van. Menj el akkor bankba dolgozni hisz fel se kell akkor merniuk hogy egy egy ugyfel alkalmas e kezesnek mert te latatlanba megmondod. Es meg en vagyok a troll...
2020. nov. 7. 11:19
74/168 anonim válasza:
73: Ha én neked garantálom, hogy jóvőre lottót nyersz, elhinnéd? A kérdésed pont ilyen.
75/168 A kérdező kommentje:
A garancia nem hit, hanem szerzodes. Kit erdekel ki mit hisz ha van egy megfelelő szerzodes. Ha van 3 milliard fedezeted, nem elhinnem hanem - megfelelo szerzodessel - be tudnam hajtani rajtad, ha onkent nem teljesited azt amit vallaltal. De ezekeket te is tudnad ha vetted volna a faradtsagot s erzelmezted volna mi az a garancia s mi a különbség kozte es az pl. igeret, joslas stb. kozott. Legyel szives es ertelmezd is amiket kiguglizol mert veled ellentetben en nem troll etetés miatt vagyok itt.
2020. nov. 7. 11:52
76/168 anonim válasza:
Mert te szerződéssel garantálsz, és behajtható rajtad dupla áron a bitcoin 2 év múlva?
77/168 anonim válasza:
"mert veled ellentetben en nem troll etetés miatt vagyok itt." Ez igaz. Én trollt etetek, de jól szórakozom :)
78/168 A kérdező kommentje:
"Mert te szerződéssel garantálsz, és behajtható rajtad dupla áron a bitcoin 2 év múlva?". Idaig azt hajtogattam mi az a garancia. Ami nem hajthato be az megis mitol lenne gatancia??? Nem attol lesz valami garancia, hogy kimondjuk ezt a szót. Lassan ugyan de vegul felfogtad azt amit tegnap te magad is kigoogliztal. Ha nem arra vesztegetned a kepessegidet amit troll etetesnek velsz, talan hamarabb is sikerult volna. Mindenesetre gratulalok ehhez a hatalmas szellemi teljesitmenyhez mert itt meg ez is kiemelkedonek szamit.
2020. nov. 7. 12:07
79/168 anonim válasza:
Bocsáss meg magasságos közgazdász bitcoinmágnás! Csak egyszerű halandó mérnök vagyok, nem kriptoguru atyaisten, örülök, hogy kiemelkedőnek találtad a hatalmas teljesítményt. Bár ennyiszer válaszolni egy nyilvánvalóan provokatív kérdésre tényleg szép tőlem. Örülök, hogy elismered.
80/168 A kérdező kommentje:
Eleg gond ha a mernok nem kepes erzemezni olyan fogalmakat amibaktalanos iskolai szint. Egyetemen mit tanitanak? A garancianak nem sok koze van a bitcoinhoz de meg a kozgazdasahtanhoz se, lenyegeben bármit lehet garantantalni ha van olyan fedezet amit a garanciat igénylő elfogad a garancia fedezetekent. Az csak egy dolog hogy most ep bitcoinrol van szo. Manapság mar bárki lehet mernok?
2020. nov. 7. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!