Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha garantálnám,...

Mit tennél ha garantálnám, hogy a bitcoin 2 év múlva 3-szor annyit fog érni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 13:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/168 A kérdező kommentje:

Ha nem csak a sorrendiseget nezed hanem megprobalod az irasokat ertelmezni is akkor rajossz hogy azok nem egy elotte levő irasra valaszok, hanem egy egy korabbi irasra. Tudom hogy itt az ertelmezes nem szokas, de édesezés helyett esetleg mégis megpróbálhatnád...

Az semmit sze szamit hogy mi nyilvanvalo olyannak aki meg ertelmezni se kepes egy egy mondatot.

2020. nov. 6. 16:29
 62/168 anonim ***** válasza:
56%
Jujj de gáz vagy. Töröltetted mert vetlenul másik accbol léptél be és magadra válaszoltál?!
2020. nov. 6. 16:45
 63/168 A kérdező kommentje:
Nelkulem is torlik a trollkodast, nem kell ehhez nekem kulon szolni.
2020. nov. 6. 16:48
 64/168 A kérdező kommentje:
Csak ugye itt te trollkodtal. (gyengebbek kedveert: ezt se az ezelotti sajat irasomra irtam valaszul)
2020. nov. 6. 16:49
 65/168 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, legalább te magad néznél utána a garancia szónak, mielőtt ajánlgatod a keresőt :D

"Eredet [garancia < francia: garantie (garancia) < garrant (tanúsít) < guarantir (kezeskedik, véd) < warand (őriz)]"

KEZESKEDIK. Kapisgálod? Nem tudsz olyanért kezeskedni, amihez nincs közöd sem. Pont.

2020. nov. 6. 17:59
 66/168 A kérdező kommentje:

Ja ha valaki kezesseget vallal egy hitelert akkor van koze a hitelhez? Még mindig az ertelmezessel van gond. Nem kell kozunknek lennie ahhoz amiert kezességet vallalunk de nem is jellemzo hogy olyasmiert vallalunk kezesseget amihez kozunk van. A peldaval elve: sajat hitelunkben se kezesek leszunk hanem adóssak. Más hiteleben lehetunk kezesek amihez viszont nincs kozunk s egy fillert se kapunk belole amikor kezesek vagyunk.

Nem csak beidezni kell ám amit kiguglizol, hanem ertelmezni is...

2020. nov. 6. 19:02
 67/168 anonim ***** válasza:
56%
De onnantól kezdve, hogy kezes vagy már van közöd a hitelhez. Mert a felelősség a tiéd, ha nem fizet akinek a hitelére kezes vagy. Hiába próbálsz félremagyarázni, szerintem a te értelmezéseddel vannak gondok.
2020. nov. 6. 22:26
 68/168 A kérdező kommentje:
A garancia felelosseget is jelent. Pontosabban a garancia vallalas egyben felelosseg vallalas is. Nincs itt semmi felremagyarazas, hanem csak nem ismered a fogalmakat.
2020. nov. 7. 00:47
 69/168 A kérdező kommentje:
Vagyis most ep azt magyarazod hogy van kozom a bitcoinhoz mert felelosseget vallaltam erte, nemreg pedig még azt magyaraztad hogy nincs kozom hozza. Meg azzal se vagy tisztaban, hogy te magad miket irsz.
2020. nov. 7. 00:54
 70/168 anonim ***** válasza:
56%
Értelmezési gondjaid vannak, maradjunk annyiban. Többek között azért is, mert sehol nem írtam azt, amit leírtál. Tudom, ne etessem a trollt, de már vicces vagy :D
2020. nov. 7. 08:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!