Mit tennél ha garantálnám, hogy a bitcoin 2 év múlva 3-szor annyit fog érni?
Ez miért érné meg neked?
Mivel a pénzem én is át tudom rakni bitcoinba.
Bizonyítéknak elég, ha pontosan megmondod, hogy mi lesz az értéke idén november 5.-én USA idő szerinti 0 órakor.
De ha már van időgéped megnézhetnéd minden másnak is az árfolyamát időpontokkal, tőzsdei dolgok, stb. Az egyéb hírek is érdekelnek a jövőből. Pl. építünk-e bázist a Holdon, megyünk-e a Marsra, Trump hajába beköltözik-e egy madárcsalád.
Az hittem, hogy ez egy humoros kérdés, egy játék.
Vagy milliárdosnak kellene lenned, hogy ott legyen garanciának a vagyonod (ha mégsem jön be, kártalanításnak), vagy jártál a jövőben és tudod, mi lesz, így nem kockáztatod a saját vagyonodat. Valahogy az utóbbit láttam esélyesebbnek.
A kérdező csak egy ostoba bitcoin troll, aki hülyének nézi az embereket.
Hidegen hagy a bitcoin és az ilyen rizsák. Az utóbbi években a tech részvények hoztak a konyhára. Van, amelyik egy év leforgása alatt tízszeres profitot generált. Ha a bitcoin feltámad, akkor sem fog már annyit hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!