Egy lúzer vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egy ideje pókerezem és hát néha néha azért kissebb nagyobb összegeket nyertem vele.18 vagyok és most konkrétan a statjaimra nem is térnék ki az a lényeg hogy 3 hónapos távban pluszban voltam.Kb +900$ környékén lehettem amíg meg nem ismertem a kaszinó részlegét a starsnak.

Kezdetben 1 dollárokkal játszottam blackjacket és egész jól elvoltam, kissebb pluszt hoztam és sajna idovel a téteket is növeltem.Nagy probléma hogy mivel viszonylag kis befektetéssel értem el ezt a 900$-t így azért nem éreztem a pénz súlyát igazán Ami aztán problémához vezetett.Volt pár bad beatem pókerben amivel azért vesztettem, de nem nagyon vágott földhöz és itt folyamodtam egy rossz lépéshez, elkezdtem blackjackezni hogy visszanyerjem.Semmi se jött össze, minden leosztást elvesztettem és hát odalett az összes pénzem.Ezután következett a fekete leves, mivel nem voltam hozzászokva az ilyen nagyon nagy veszteségekhez így marhaságot csináltam és 300$t fizettem be és újra blackjacken meg nagyobb spin and gokon egy este alatt elbuktam.Ma reggel felkelni szörnyü volt, nem vagyok egy gazdag ember ez a közel 100 ezer szinte lecsapolta a számlám pedig a barátnömnek is megígértem elviszem vásárolni pókeren úgyis volt még egy csomó pénz.Undorító rossz alaknak érzem magam és nemtudom hogy ezt hogy mondjam el a barátnömnek vagy a szüleimnek.Valaki járt már hasonlóan?

2020. szept. 20. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont az ilyenekre épül az egész szerencsejáték-ipar.
2020. szept. 20. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a ponton meg tud maradni tanulópénznek. Lúzer akkor leszel, ha nem így lesz.
2020. szept. 20. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Az vagy egy nagy lúzer
2020. szept. 20. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha ilyen jól megy a póker, akkor ne szórd el a pénzed blackjackre ahol tényleg csak a szerencsén múlik hogy nyersz-e.

Beállítások-->lobby-->lobby kinézete

Itt ki tudod kapcsolni a kaszinó játékokat hogy még véletlenül se jusson eszedbe rámenni.

Bad beat után pedig ne menj magasabb tétre hogy visszanyerd, hanem tarts szünetet vagy kisebb téten játssz tovább. Ha nagyon eldurran az agyad akkor le is tudod magad tiltani 12-24 órára, 1 hétre stb.

Eszközök-->felelősségteljes szerencsejáték-->kizárom magam a játékból.

2020. szept. 20. 21:57
 5/10 kapo1588 ***** válasza:
100%
Nem vagy lúzer ha most kitiltod magad. Mind a póker mind a többi részről. Ne feledd ha egyszer pórul jársz az nem a te hibád, az a tanulópénz. De ha most nem hagyod abba az már a te döntésed lesz. Most dönts okosan!
2020. szept. 21. 06:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez a lényege ennek.

Szépen bemutattad a pszichológiáját a szerencsejátékoknak. Ideje befejezni....

2020. szept. 21. 07:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Legyel őszinte a bnodhoz. Ha szeret megerti es segit.

Onmagaban a szerencsejatekkal nincs problema amig igy el nem szallsz. Sose penzkereseti lehetosegnek fogd fel hanem kikapcsolodasnak. Annyit szabad csak befizetni amennyinek az elvesztese nem faj. Ezert befizetesi limitet kell beallitani.

2020. szept. 21. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már, milyen kikapcsolódás lehet a szerencsejáték, utolsó? Csakis pénzkereseti lehetőségként fogja fel az okos ember. Aki tud, pókerezzen! Én sajnos nem tudok (a tanulási kapacitásom pedig meghagyom az egyetemi anyagra), így maradok a sportfogadásnál.
2020. szept. 24. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Kikapcsolodas az az hogy nem játszasz minden nap, ha veszitesz kikapcsolod a gepet es nem probalod visszaszerezni, a penztarcadnak megfelelo limiten jatszol, tehat 50dollaros befizetessel nem 22dollaros versenyre ulsz be.

Heti nehany alkalommal nincsen problema, megfelelo limitekkel es onkontrollal. Mint mondtam be kell allitani heti vagy havi befizetesi limitet es kesz. Akkor nem tudsz befizetni tobbet mint amennyit raszansz.

2020. szept. 24. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Pókerezni úgy van értelme (és úgy lesz nyereséges), ha ténylegesen ráfeküdsz, és megtanulod a szakma csínját-bínját. Ez sok idő, és backing cég nélkül nem is feltétlen kivitelezhető. Ha mégis saját tőkéből és saját kútfőből játszol, egy valamire nagyon figyelj oda, a bankroll managementre, és akkor nem lesz gáz. Sok sikert az asztaloknál!
2020. nov. 18. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!