Egy sofőr-testőr mennyibe kerül legolcsóbban?
Nem vagyok gazdag, nem vagyok elit, nehogy azt higyjétek épp ennek az ellenkezője. Azért gondolkodtam el ezen, mert Pestre járnék dolgozni, és este félek hazajönni a 4-6-oson. Paramétereim:
kb 150 cm
33 kg (ez folyton változik)
és nagyoin félős vagyok.
Ahogy látjátok, a lúzer típus, de sajnos ezen az átkozott testemen nem tudok változtatni. Pest megyében élek, de nem pont Pesten. A Közvágóhídtól kb fél óra. Ha el tudnék helyezkedni Pesten, hogy oldjam meg a saját biztonságomat ezzel a testtel? Önvédelemre esélyem sincs. Taxizzak?
Kérlek javasoljatok valamit, eléggé elkeseredtem, pedig legalább melóm lenne, és én TÉNYLEG szeretném ezt az állást.
Ha valaki segít, és nem szitkozódik, annak köszönöm! Felpontozom a segítő válaszokat.
Hát attól én még félek. Hidd el, ebben a testben szerintem te is félnél. Gondolj bele, hogy 0-24-ben kiszolgáltatott vagy.
Szóval légyszi valaki adna érdemi tanácsot, vagy választ a kérdésemre? Kapok én elég ítéletet így is, főleg magamtól.
A segítő válaszokat köszönöm!
Muszáj sértegetni, anélkül nem megy?
1. Nem csak nőket ér atrocitás, késelés.
2. Senkinek nem tűnik fel, hogy hány kg vagyok? Ezen van a hangsúly, senkinek nem a nemi szervén.
Miért jó nektek másnak fájdalmat okozni? Ez legyen a legnagyobb örömötök, hogy gyakorin jól megmondtátok valakinek, mert ti tökéletesek vagytok.
Kedves kérdewző, ez egy álomvilág, amit feldobtál most a kérdéseddel. A testőröket, personal security-t csak a legtehetősebbek engedhetik meg maguknak. De érdekes látvány is lenne, ha mindenki testőrökkel rohangál fel-alá.
Valamit csinálj magaddal. A világ a modern társadalmunk korában nem olyan szörnyű, de igen, érhetnek atrocitások. Ezekre fel kell készülnöd és kezelned kellesz magadtól.
Továbbá, ez személyes véleményem, de én nem alkalmaznék ilyen nyámnyila embert, mint te, aki még saját magát se tudja megvédeni. Akkor mihez kezdene a munkába, ahol nem csak saját magáért felel, de még az egész rászabott munkamenetéért is?
Igen, de azt sem tudod, hogy mi lenne a munkám. Nem mindenhez kell ám fizikai erő!
Értem, elfogadom, ez álomvilág. Tudsz valami jobbat, elérhetőbbet javasolni, kérlek? Hidd el, nem én választottam ezt a testet, nem akarok nyámnyila lúzer lenni, elég nagy szenvedés nekem ez már így is. Ha lenne jobb alternatíva, sokat segítene az ügyömön.
De köszi, hogy legalább tudtál cyberbullying nélkül válaszolni. :)
Ez nem egy veszélyes munka amúgy. Az út oda szerintem veszélyesebb, annyira veszélytelen. Meg félek a "tudjuk kiktől". Fentebb valaki írta a sprayt: Van egy magánnyomozó, Szabó Sándor a neve. Youtube csatornát vezet, és ő csinál ilyen videókat. Elmondja, és teszteli a sprayket, és az a konklúzió, hogy a Mo-n kapható sprayk semmit nem érnek ám, max. kutya ellen. 3m hatótáv van ráírva, a valóság jó, ha 1.5 m.
Szóval utánanéztem az önvédelmi dolgoknak is, de Mo-n nincs igazi önvédelem, én meg még mindig el vagyok keseredve. A taxizásra gondoltam még, nem tudom milyen árak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!