Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy sofőr-testőr mennyibe...

Egy sofőr-testőr mennyibe kerül legolcsóbban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gazdag, nem vagyok elit, nehogy azt higyjétek épp ennek az ellenkezője. Azért gondolkodtam el ezen, mert Pestre járnék dolgozni, és este félek hazajönni a 4-6-oson. Paramétereim:

kb 150 cm

33 kg (ez folyton változik)

és nagyoin félős vagyok.

Ahogy látjátok, a lúzer típus, de sajnos ezen az átkozott testemen nem tudok változtatni. Pest megyében élek, de nem pont Pesten. A Közvágóhídtól kb fél óra. Ha el tudnék helyezkedni Pesten, hogy oldjam meg a saját biztonságomat ezzel a testtel? Önvédelemre esélyem sincs. Taxizzak?

Kérlek javasoljatok valamit, eléggé elkeseredtem, pedig legalább melóm lenne, és én TÉNYLEG szeretném ezt az állást.

Ha valaki segít, és nem szitkozódik, annak köszönöm! Felpontozom a segítő válaszokat.

2020. jún. 27. 17:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, a kondi csodákra képes súlyfelszedésre.
2020. jún. 28. 15:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni de a paramétereid alapján rajtad a lőfegyver sem segítene. Úgyis elszedik.

Taxizás húzós. Ha telne rá akkor már testőrre is.

4-6os és a közvágó környéke még csak nem is olyan vészes. Ha látod hogy balhés társaság felszáll akkor te a következőnél le és 5 perc múlva fel a másik villamosra. Fontos, a hangos és csaholó utazóközönség nem veszélyes csak zavaró.

Szóval ha ennyire félsz akkor jobb ha staminára gyúrsz és megtanulsz futni. Nyílván a prevenció a legjobb de nem mindig opció.

2020. jún. 28. 15:49
 13/25 A kérdező kommentje:

Kutyára gondoltam még, csak azt a melóhelyre nem vihetném. Én ebbe a "semmi nem segít" dologba nem tudok beletörődni, kb. az életkedvemet venné ez el. Bár már így is lejöhetett a kérdésből, hogy nem vagyok a legjobban. Szóval valamit még ki kéne találjak. Max annyit, hogy megpróbálok más utvonalat szerezni. Írtad a futást... hát, ekkora lábakkal bárki utolér, edzhetek én akármennyit. De, hogy ne csak picsogjak, hanem továbbvigyem a gondolatot: elektromos roller? Nagyon trendi, 40-es férfiakat is látok ezzel közlekedni és gyors is, még a méretem sem számítana. Szóval a járdás ez egész jól megfelelne, de a fő gond még nem oldódott meg:

Tömegközlekedési eszközön mit csináljak, ha rámtámadnak? Olyan nincs, hogy nincs megoldás, nem egy matekpélda ez. :)

Le lehet szólni, de gondolom a késelős esetek mindenkinek megvannak.

Aki csak segít ötletelni egy elkeseredett embernek, már annak köszönöm! :)

2020. jún. 28. 16:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Még egy valami jutott az eszembe: térsuljak be valaki mellé, aki amúgy is arra jár dolgozni? Mint az oszkár kocsiban, csak itt. pl. a 4-6-osra gondolok. Hátha van olyan, aki szintén egyedül menne, és lenne kedve beszélgetni, ketten mégsem lennék ilyen egyedül és nem félnék ennyire.

Persze, tudom, fogjátok írni, hogy ki utazna egy ilyen lúzerrel :D

De napi többezer ember utazik arra, egyet csak találnék, akit nem zavarnék. ha kell, meg sem szólalnék. Ezen kívül más nem jut az eszembe, pedig nagyon gondolkodom.

2020. jún. 28. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
33kg?😵 Orvosnál voltál már?
2020. jún. 28. 18:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Ezzel nem. Más okból kifolyólag persze, régebben, de senki nem említett erről semmi rosszat. Ehhez a magassághoz ez normális szerintem. (eszem rendesen, nincs étkezési zavarom)
2020. jún. 28. 18:59
 17/25 anonim ***** válasza:

E-Roller: Nem jó (szerintem). A kresz nem igazán szabályozza így hol megbüntethetnek majd mindenért. Ha a járdán mész, ha a biciklis úton, sisakkal vagy nélküle. Legalábbis 1-2 éve amikor a Limeok elterjedtek ez volt. Inkább bringa. A 4-6 vonala vagy mellette jól tekerhető.

Viszont akkor nem értem a kérdést. Tömegközlekedésen megtámadhatnak de bicikliről nem verhetnek le? Maga a tömeg vagy a tömegközlekedés ami félelmet kelt?

2020. jún. 28. 19:19
 18/25 A kérdező kommentje:

Az emberek és a kiszolgáltatottság, valamint a rossz tapasztalatok az iskolából, ami félelmet kelt. Ez lesz az első munkahelyem, jól klappolna minden, de félek, hogyha nem tudom magam ezen túltenni, elszalasztom a lehetőséget.

Utólag eszembe jutott (meg le is csekkoltam) és az e-rollerek nagyon drágák, félek, hogy ellopnák tőlem. Ahogy magam ismerem a bicikli tényleg jobb, főleg, ha valami rozoga vacak, az nem kéne az ördögnek sem. :)

Ami még eszembe jutott, hogy más utat keresek, ha van. De ha nincs, hát teleportálni nem tudok.

Tömegközlekedésen megtámadhatnak a "brazilok" (nagyon félek a késektől, késeléstől, este közlekedni meg szabályosan mindenkitől félek), de a bicajról nem hinném, hogy levernének. Vagyis leverhetnek, de még mindig több esélyem van elhajtani, mint elfutni.

Inkább este egyedül félnék hazajönni a sötétben, a tömegtől annyira nem félek. Az agresszív emberektől, kirablástól, késeléstől akarnám magam megvédeni, vagy zaklatástól. (tudod, ez a lökdösős, kötekedős féle, mikor beléd áll 5 "brazil", te meg egyedül vagy)

Köszi a válaszodat. :)

2020. jún. 28. 19:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Saját gépjármű ki van zárva amúgy?
2020. jún. 28. 20:27
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát elég rossz a tájékozódási képességem. Később a fizetésemből tudnék venni valami tragacsot, de megmondom őszintén, hogy mások életét nem akarom kockára tenni, így inkább nem vezetnék, főleg nem Pesten, ahol azért van egy pár őrült.
2020. jún. 28. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!