Egy sofőr-testőr mennyibe kerül legolcsóbban?
Nem vagyok gazdag, nem vagyok elit, nehogy azt higyjétek épp ennek az ellenkezője. Azért gondolkodtam el ezen, mert Pestre járnék dolgozni, és este félek hazajönni a 4-6-oson. Paramétereim:
kb 150 cm
33 kg (ez folyton változik)
és nagyoin félős vagyok.
Ahogy látjátok, a lúzer típus, de sajnos ezen az átkozott testemen nem tudok változtatni. Pest megyében élek, de nem pont Pesten. A Közvágóhídtól kb fél óra. Ha el tudnék helyezkedni Pesten, hogy oldjam meg a saját biztonságomat ezzel a testtel? Önvédelemre esélyem sincs. Taxizzak?
Kérlek javasoljatok valamit, eléggé elkeseredtem, pedig legalább melóm lenne, és én TÉNYLEG szeretném ezt az állást.
Ha valaki segít, és nem szitkozódik, annak köszönöm! Felpontozom a segítő válaszokat.
Ez igaz 21-es sajnos. De a vezetés nem nekem való, veszélyeztetnék másokat, ezért inkább nem. Ennyi felelősséget azért vállalok a tetteimért.
22: Az semmit nem fog érni. Valami gyakorlati tanácsra lenne szükségem.
Személyeskedés nélkül nem megy?
1. a paprika spray illegális a paprikábvan található anyag miatt, a gázspray a legális, hatótáva kb semmi.
2. gondolkodj már: Ott egy jármű, rajta belémköt 2 ember. Fújjam le a sok ártatlant is, magamat is, két féreg miatt?
Személyeskedés helyett lehetne empátiád, akkor beleképzelhetnéd magad a helyembe.
Amúgy nem kifogásokat keresek, hanem megoldásokat, ezért is gondoltam, hogy utazok mással (ha senki nem visel el, max adok valakinek havi 10.000-ret, aki amúgy is arra menne, mert arra van a munkahelye,) csak, hogy lássák, hogy nem vagyok egyedül és kiszolgáltatott.
Az elektromos roller vagy bringa se kifogás.
Ha nincs segítő szándékod, csak a bántás megy, akkor lehet másik kérdést is választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!