Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy sofőr-testőr mennyibe...

Egy sofőr-testőr mennyibe kerül legolcsóbban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gazdag, nem vagyok elit, nehogy azt higyjétek épp ennek az ellenkezője. Azért gondolkodtam el ezen, mert Pestre járnék dolgozni, és este félek hazajönni a 4-6-oson. Paramétereim:

kb 150 cm

33 kg (ez folyton változik)

és nagyoin félős vagyok.

Ahogy látjátok, a lúzer típus, de sajnos ezen az átkozott testemen nem tudok változtatni. Pest megyében élek, de nem pont Pesten. A Közvágóhídtól kb fél óra. Ha el tudnék helyezkedni Pesten, hogy oldjam meg a saját biztonságomat ezzel a testtel? Önvédelemre esélyem sincs. Taxizzak?

Kérlek javasoljatok valamit, eléggé elkeseredtem, pedig legalább melóm lenne, és én TÉNYLEG szeretném ezt az állást.

Ha valaki segít, és nem szitkozódik, annak köszönöm! Felpontozom a segítő válaszokat.

2020. jún. 27. 17:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Őrült az mindenhol van az utakon.
2020. jún. 28. 20:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Még mindig pszichológus
2020. jún. 28. 21:03
 23/25 A kérdező kommentje:

Ez igaz 21-es sajnos. De a vezetés nem nekem való, veszélyeztetnék másokat, ezért inkább nem. Ennyi felelősséget azért vállalok a tetteimért.

22: Az semmit nem fog érni. Valami gyakorlati tanácsra lenne szükségem.

2020. jún. 28. 21:40
 24/25 anonim ***** válasza:
te egyszerűen bolond vagy. paprika spray-vel mi a bajod. több embert is ki tudsz vele ütni akár. erre mi a kifogás???
2020. jún. 28. 22:51
 25/25 A kérdező kommentje:

Személyeskedés nélkül nem megy?

1. a paprika spray illegális a paprikábvan található anyag miatt, a gázspray a legális, hatótáva kb semmi.

2. gondolkodj már: Ott egy jármű, rajta belémköt 2 ember. Fújjam le a sok ártatlant is, magamat is, két féreg miatt?

Személyeskedés helyett lehetne empátiád, akkor beleképzelhetnéd magad a helyembe.

Amúgy nem kifogásokat keresek, hanem megoldásokat, ezért is gondoltam, hogy utazok mással (ha senki nem visel el, max adok valakinek havi 10.000-ret, aki amúgy is arra menne, mert arra van a munkahelye,) csak, hogy lássák, hogy nem vagyok egyedül és kiszolgáltatott.

Az elektromos roller vagy bringa se kifogás.

Ha nincs segítő szándékod, csak a bántás megy, akkor lehet másik kérdést is választani.

2020. jún. 28. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!