Gyárban dolgozókról miért van az a sztereotípia hogy vesztesek?
Vesztesek, tanulatlanok, buták stb.
Gyakran ugyanígy emlegetik a gyorséttermi dolgozókat is. Persze csak azokat akik fizikai munkát végeznek ott.
Mondjuk a minimálbért kereső múzeumi közalkalmazottat nem vesztesezik le, de pl. jól fizető betanított gyári munkást nettó 300.000 körüli alapfizetéssel igen:
A fidesz megmondta, "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Nem értem miért kell ezen rugózni itt folyton, havi 1 millió alatt mindenki egy senki.
#szarkazmus
Úgy tűnik a kérdésedből, mintha párhuzamot vonnál a fizetés és a tanulatlanság között.
Ha valaki tanulatlan, buta, akkor tökmindegy mennyit keres, attól még tanulatlan, buta.
Számomra azért, mert egy gondolkodás nélküli robotmunka ahol nincs fejlődési lehetőség és nem kíváncsiak a véleményedre sem.
voltam ilyen helyen, hiába volt termelést meggyorsító ötletem, pl a szerszámok elrendezésére, hogy jobban kézre álljanak.. nem érdekelte a kutyát sem.
Az is igazolt tény, hogy az éjszakai munkavégzés káros az egészségre!
Szóval sokra mész a 300e-eddel, ha 10 év múlva tropa lesz az egészséged.
És a 300e ért se kell hanyatt esni, angol nyelvtudással simán megadja egy ssc nappali munkakörre, alap diplomát is pattintasz mellé, akkor meg főleg.
# 7
Ennyire rossz már a helyzet? Én még diákként dolgoztam Boschnal betanított munkát 2006-ban, de akkor érettségi nélkül összeszerelő operátornak sem lehetett menni.
Mostanra ekkorát zuhant a színvonal?
Érettségit?
8 általánost kértek tőlük VAGY operátori tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!