Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Marhaság volt egy belépőjegyet...

Marhaság volt egy belépőjegyet az árának 10 %-ért lepasszolni?

Figyelt kérdés

Máig mérges vagyok, ha eszembe jut! Kaptam egy tiszteletjegyet, de nem tudtam elmenni rá, mert Pesten volt, gondoltam felrakom egy csoportba valami jelképes összegért, hát ha van olyan, aki elmegy!

Bőven volt még jegy! Viszont 70.000 forint volt és én kértem érte 7-et! Tényleg nem meggazdagodni akartam, viszont anyukám azóta is mondja nekem, felhánytorgatja.... Meg én is sajnálom, mert ebben a helyzetben meg jól jönne a pénz!

Azt bírom, mikor valaki megvesz valamit, nem lett jó és teljes áron akarja lepasszolni, még a szállítást is hozzáveszi... Akkor inkább a boltból veszik, viszont egy 30.000 forintot elkérhettem volna... Tudjátok most nem dolgozom, nem is fogok egy ideig, beteg vagyok és eszembe jutott, hogy ez mosz segítene... Azért a kérdés :(

2020. máj. 13. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Hallod ezt a kérdést akkor is kiírtad vagy ötször, és válaszokat is kaptál... Így is kerestél rajta 7 ezret, egyébként még nem mindegy, mit mond anyád?
2020. máj. 13. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha ingyen kaptad, akkor szerintem nem baj, hogy 7000-ért adtad oda. Az is számít, mennyi idő volt hátra, mert aznapi rendezvényre nyilván minél gyorsabban el akarja adni az ember.
2020. máj. 13. 18:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Egy hét volt hátra! Hát várhattam volna, amíg valaki többet ajánl! Sokan meg azt hitték átverés, csak ez az egy komoly érdeklődő volt aznap!

Családi rendezvényeken azóta is előjön, mekkora lúzer voltam, ami igaz is! Igazából semmi mást nem akartam, mind hogy valaki, aki tud elmehessen, ne vesszen kárba a jegy!

Meg sajnos hülye voltam és rossz oldalon néztem utána mennyibe kerül! Meg azt hittem, ezt mindenkinek osztogatják, nem lesz rá kereslet...

2020. máj. 13. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Te érzed, hogy marhaság volt, hiszen még azóta is bosszant.

De őszintén: ha ezt többször kiírod, attól változik valami? Nem tudod visszacsinálni, lépj túl rajta.

Édesanyádnak is nyugodtan megmondhatod ugyanezt: hogy meddig fogja még emlegetni, ettől jobb lesz, vagy változik a dolog?

2020. máj. 13. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál ingyen jegyet, és még pénzt is szereztél belőle.

Hol a probléma?

2020. máj. 15. 10:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Túl olcsón lepasszoltam, mint eladtam utána jött egy 15.000 forintos ajánlat, de már eladtam addigra! Na mindegy...

Amúgy igen, ingyen kaptam, nem tudtam elmenni, meg még pénzt is szereztem belőlem. Nem szabadott volna eladni egyébként elvileg... De nem névre szóló volt.

Nyertem rajta 7ezret!

2020. máj. 15. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan évek óta ezen rágódsz?

Kis túlzással, egy nap alatt megkeresheted azt a 15 ezret.

.....

2020. máj. 15. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Milyen évek óta? 🤣🤣🤣🤣

Évvégén volt! Nem rágódok, de bánt! Szerintem veled is van, volt ilyen...

2020. máj. 15. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Talán leírtad volna...................

De akkor is fél éve volt már.

2020. máj. 15. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Lépj már túl ezen potenciális 20-30 ezer forint meg nem keresett pénzen. Ennél jóval nagyobb buktáid is lesznek az életben (ha meg nem akkor még szomorúbb).

Attól, hogy leírod még 5-ször semmi nem változik. Nem tudunk számodra igazolást adni, hogy helyesen cselekedtél (mert nem), de ha leírjuk, hogy hülye voltál akkor sem segít rajtad.

Fogd fel tanulópénznek, legközelebb okosabb leszel.

2020. máj. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!