Miért fordul ingatlan- közvetítőhöz az, aki el akarja adni az ingatlanát?
Figyelt kérdés
Mit tud pluszban egy ilyen közvetítő nyújtani több százezer forintért? Tapasztalatom szerint inkább hátráltató tényező!2020. szept. 17. 18:09
11/13 anonim válasza:
Teljesen igazad is van, de amíg a törvény nem köti végzettséghez, addig az megy ingatlanosnak, aki minden máshoz hülye. Évek óta ez van.
12/13 A kérdező kommentje:
Gondlom azon a tanfolyamon a korrektséget, a becsületességet nem tanítják meg...egyszerűen csak gazemberek (tisztelet a kivételnek, bár én eddig egy kivétellel sem találkoztam)
2020. szept. 19. 18:07
13/13 anonim válasza:
Én úgy hallottam, a Diamond Ingatlannál tisztességesek, bár személyes tapasztalatom nincs velük. A honlapjuk alapján ott se a legpengébb emberek dolgoznak (öröm, ha valamelyik helyesen tud írni, és úgy 50% eséllyel találják el, hogy az adott lakást az eladó vagy a kiadó kategóriába akarták tenni), de állítólag nem csinálják ezt az „amelyik lakás miatt hívtál, azt pont kiadtuk, de gyere be az irodánkba, és 7000 forintért kapsz egy listát, amiről szintén minden elkelt már” trükköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!