Mit csináltok akkor hogy ha lemegy az ingatlanotok ára és addig a túl árazás miatt nem fogjátok eladni? Tovább fogjátok árulni vagy akkor már nem adjátok el?
A kérdés adott most magasan vannak az árak a reál érték 20-30 %mínusz lenne az ingatlan adás vétel beragadva kevés ingatlan cserél gazdát és ne azt nézetek amit a lapok írnak hanem amit neten lehet látni hogy sok a beragadt ingatlan. Mit csináltok akkor hogy ha most nem fogjátok eladni és be szakad az ár 20-30 %Al reál értékben.
Akartam venni lakást hitelből de ennyiért nem éri meg saját célra.
Ui. : NEM VAGYOK BALAZSKA
Ez merőben a helyzettől függ. Ha kell a pénz, akkor eladom azt, amit tudok, ha bukok rajta is. Na ezt a helyzetet igyekszem elkerülni, de adtam már el áron alul egy olcsóbb házat életemben. Muszáj volt.
Ha el akarnék adni egy nagy értékű ingatlant s nem menne (pedig nem áraznám túl, mint egyesek teszik), akkor el kéne gondolkodnom, hogy mi legyen, de esélyes, hogy levinném az árat s nem várnék sok évet, hogy hátha elmegy, pláne, ha olyan ingatlan lenne, amire eleve nincs nagy érdeklődés és simán árulhatnám 10-20 évig is hiába... Ha nem viszi keményen a pénzt minden hónapban (közös költség, adó, miegymás) s megvagyok a pénz nélkül, akkor nem annyira fontos az eladás, az megint más.
Ne reménykedj, nem fog lejjebb menni. Mi az, hogy nem reális ár? A piaci ár hogy lehet nem reális?
Neked drága akkor ne vegyél.
Kedves utolsó válaszoló,
Köszönöm szépen a kommented de nem ez volt a kérdésem. Más felől pedig a piac mindig korrigál. Vagy így vagy úgy, lehet válság ( sajnos) lehet l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!