Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi 52700 ft-od (napi 1700...

Havi 52700 ft-od (napi 1700 ft) van, amelyet étkezésre tudsz költeni. Ez neked elegendő lenne, kevés, vagy pedig sok és még félre is tudnál ebből tenni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Ez nagyon magas labda.... hétvégén, vagy egy kijelölt hétköznap este is meg lehet főzni több napra, vagy előkészülni, hogy csak 15-20 perc legyen a friss etelt megcsinálni. Nekem ne mondja senki, hogy ennyi ideje sincs, napi 10 órát dolgozok, én se minden nap főzök, vasárnap megfőzök 2-3 napra, a többi alapanyagot előkészítem, hogy szerda-csutortokon már csak húst süssek meg esetleg vmi salátát készítsek. Igenis meg lehet oldani, és nem a teljes önellátásról van szó, hanem hogy hogyan lehet kijönni ennyi pénzből. Készétellel nem fér bele a napi 1700 ftba.
2020. aug. 20. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,havi 40000 ft elég kajára/fő.

Nem szoktam kaján spórolni de főzök,illetve munkába saját készítésű szendvics.

Ebbe benne van az üdítő,kávé,alkalmanként nasi is.

2020. aug. 20. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

10. Valszeg nem időd nincs, hanem kedved. Az emberek napi átlag 5 órát töltenek feleslegesen képernyő előtt. Eltévézgetnek, gépeznek, telefonoznak. Ez helyett egy csomó értelmes dolgot lehet csinálni, pl napi fél-1 órát a konyhában főzni.

A kiszereléses dolgot nem értem. Attól mert egy rizs 1 kilós, nem kell megcsinálni az egészet. A másik felét visszarakod a spájzba. Ugyanez más kajáknál is.

A boltban én egyszerre 5 kiló rizst, ugyanennyi zöldséget, csirkét, stb szoktam venni.

A boltba se naponta járj, hanem vegyél meg 10-14 napra előre minden eltarthatót inkább egyszer. Ugyanígy a konyhában se csak egy adagot főzz, hanem 1-2 napra előre.

2020. aug. 20. 23:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Négyfős család vagyunk, nem vagyunk megszorulva anyagilag, de elvi okokból takerékosok vagyunk az étellel. 60-90ezer ft/hó négy főre elég nekünk havi szinten. 53ezer ft-ból, amit írtál, ketten is simán kijövünk.
2020. szept. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!