Havi 52700 ft-od (napi 1700 ft) van, amelyet étkezésre tudsz költeni. Ez neked elegendő lenne, kevés, vagy pedig sok és még félre is tudnál ebből tenni?
Igen,havi 40000 ft elég kajára/fő.
Nem szoktam kaján spórolni de főzök,illetve munkába saját készítésű szendvics.
Ebbe benne van az üdítő,kávé,alkalmanként nasi is.
10. Valszeg nem időd nincs, hanem kedved. Az emberek napi átlag 5 órát töltenek feleslegesen képernyő előtt. Eltévézgetnek, gépeznek, telefonoznak. Ez helyett egy csomó értelmes dolgot lehet csinálni, pl napi fél-1 órát a konyhában főzni.
A kiszereléses dolgot nem értem. Attól mert egy rizs 1 kilós, nem kell megcsinálni az egészet. A másik felét visszarakod a spájzba. Ugyanez más kajáknál is.
A boltban én egyszerre 5 kiló rizst, ugyanennyi zöldséget, csirkét, stb szoktam venni.
A boltba se naponta járj, hanem vegyél meg 10-14 napra előre minden eltarthatót inkább egyszer. Ugyanígy a konyhában se csak egy adagot főzz, hanem 1-2 napra előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!