Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utaltam és nem küldi a...

Előre utaltam és nem küldi a csomagot mit tegyek? További infó lent!

Figyelt kérdés

Noss előre utaltam Júli 26.án 25000ft ot egy termékért, elötte az expressz en találtam a terméket, irtam neki, msn n beszéltünk és megbeszéltük hogy utalom a 25000t és ő küldi a terméket, elég rendesnek tünt, és mondta hogy CibBank bol küldjem mert gyorsabban emgérkezik és hamarabb tudja küldeni, ezért átutaztam egy másik városba mert itt nincs olyan bank...Elutaltam és figyeltem egésznap msn-n és nem volt fent, utána irt másnap e-mailt hogy bocsánat hogy nem jelentkezett, a pénzt megkapta, és aznap küldi a csomagot 27.én... utána elvileg ugy tünt hogy minden rendben, utána láttam hogya netről nem törölte le a hirdetést és ráirtam egy másik cimről hogy érdekelne és megvan-e még... és visza irta szép kedvesen hogy igen emgvan és akár holnap át is lehet venni személyesen...

Ekkor kicsit bedurrant az agyam és memondtam neki hogy holnap megyek a rendőrségre, megvan minden pappir és e-mail, hogy én azért a termékért küldtem a pénzt...

Utána visza irta hogy bocsánat csak nem figyelte meik termékhez irták hogy megvan-e és azt már elküldte csak még nem ért rá leszedni azt a hirdetést...

aztán most probálok vele megint kapcsolatot teremteni de nem igazán válaszol... szerintem holnap megyek a rendőrségre és feljelentem... szerintetek van értelme várnom? vagy a rendőrségre biznom valamit? vagy utazzak vagy 300km-t és zuzzam le? (ha az a lakcime amit megadott)

2010. aug. 4. 19:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Mátészalkára ha személyes találkozóra mész, bandában menj! Sokan legyetek! És ezt nem viccnek írom, mi ketten menztünk apámmal, mindketten kiszálltunk (mellékes, milyen ügyben), majdnem szétszedték a kocsit!

Arról nem is beszélve, hogy a kisebbség meggyőzhető általában mindenről, ha nagy kopasz emberek mondják nekik.

Ami kilóg a sorból, az az, hogy gépe, msn-e van. És normálisan írt. Lehet mégse kisebbségi származású, de azért vigyázzatok magatokra!

2010. aug. 6. 08:53
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi lett belole?
2022. nov. 3. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!