Előre utaltam és nem küldi a csomagot mit tegyek? További infó lent!
Noss előre utaltam Júli 26.án 25000ft ot egy termékért, elötte az expressz en találtam a terméket, irtam neki, msn n beszéltünk és megbeszéltük hogy utalom a 25000t és ő küldi a terméket, elég rendesnek tünt, és mondta hogy CibBank bol küldjem mert gyorsabban emgérkezik és hamarabb tudja küldeni, ezért átutaztam egy másik városba mert itt nincs olyan bank...Elutaltam és figyeltem egésznap msn-n és nem volt fent, utána irt másnap e-mailt hogy bocsánat hogy nem jelentkezett, a pénzt megkapta, és aznap küldi a csomagot 27.én... utána elvileg ugy tünt hogy minden rendben, utána láttam hogya netről nem törölte le a hirdetést és ráirtam egy másik cimről hogy érdekelne és megvan-e még... és visza irta szép kedvesen hogy igen emgvan és akár holnap át is lehet venni személyesen...
Ekkor kicsit bedurrant az agyam és memondtam neki hogy holnap megyek a rendőrségre, megvan minden pappir és e-mail, hogy én azért a termékért küldtem a pénzt...
Utána visza irta hogy bocsánat csak nem figyelte meik termékhez irták hogy megvan-e és azt már elküldte csak még nem ért rá leszedni azt a hirdetést...
aztán most probálok vele megint kapcsolatot teremteni de nem igazán válaszol... szerintem holnap megyek a rendőrségre és feljelentem... szerintetek van értelme várnom? vagy a rendőrségre biznom valamit? vagy utazzak vagy 300km-t és zuzzam le? (ha az a lakcime amit megadott)
Ne emailezzél vele, tudod a nevét, címét, nem? Oda küldjél felszólító levelet hogy vagy küldje 8 napon belül a pénzt, vagy küldje vissza a csomagot. Ha nem teszi, akkor meg fizetési meghagyást. Nem muszáj 25ezerről, a fizetési meghagyás meg a levél díját is simán hozzácsaphatod a követelt összeghez.
Msnem meg nincs, egyébként is utálom az összes instant messengert, írd le itt ha kérdésed van, aztán ha tudom, akkor válaszolok. Vagy valaki más, ha tudja.
A pénzt kell visza küldenie!
Akkor először küldjek egy felszolitó levelet neki várjak 8 napot hogy küldi-e a csomagot, vagy a pénzt,
Egy levél elküldése menyibe kerül? kb 400km re lakik tőlem.
Ja és a fizetési meghagyás öszege is menyibe ekrülhet?
Te csináltál már ilyet vagy honnan tudod ezeket? :)
A levélküldés belföldön egységes áron van, akár a szomszéd faluba küldöd, akár 400 km-re. 200 Ft max...
Hol lakik az illető? Ha nem akarod leírni, elég a megye is.
Hát az a személy: Mátészalka (debrecen fele van)
Én meg Komárom eszrgom megyében
A fizetési meghagyás pár százaléka a követelt összegnek... asszem 3%-a, aztán megint 3%, ha esetleg ellentmondás miatt perré alakul. De nemtom pontosan, mert most változtatták, eddig a bíróságoktól kellett kérni, mostantól a közjegyzőktől. Majd a közjegyző megmondja, hogy mennyi pontosan.
Hogy honnan tudom? Hát, élettapasztalat, hehe. Az embernek tisztában kell lennie a lehetőségeivel.
Köszönöm szépen, 17éves vagyok, és anyámnak ma még így be kell vallanom hogy igy elbaxtam 25000t :S hogy azér mit kapok majd, de azért nagyon szépen köszönöm a segitséget, de amugy nem 100% hogy az a lakcíme az embernek, azt adta meg csak, azért gondoltam hogy rendőrség mer ők számlaszm alapján emg tudják nézni a dolgokat, ha érdekli őket a dolog, google ban, térképen utánanéztem, elvileg van olyan lakcím amit megadott, és ami msn n kint volt neki kép az is ahoz a környékhez hasonlít, ugyhogy nem 100% os a lakcim csak mondjuk 70%.
De a név viszont elvileg jó...
mert ha nem lett volna jó a név akkor utalásnál szoltak volna hogy az a számlaszám nem azon a néven van amit én megadtam nem?
Úúú, kérdező, első válaszoló vagyok, és az a Mátészalka nagyon gány dolog... Ugye tudod, miért? Mifélék laknak ott? Olyanok, akik ebből élnek....
Ráadásul dierkt szemelnek ki a csalók olyanokat, akik messze laknak, engem is egy nagykanizsai vert át, és debreceni vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!