Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utaltam és nem küldi a...

Előre utaltam és nem küldi a csomagot mit tegyek? További infó lent!

Figyelt kérdés

Noss előre utaltam Júli 26.án 25000ft ot egy termékért, elötte az expressz en találtam a terméket, irtam neki, msn n beszéltünk és megbeszéltük hogy utalom a 25000t és ő küldi a terméket, elég rendesnek tünt, és mondta hogy CibBank bol küldjem mert gyorsabban emgérkezik és hamarabb tudja küldeni, ezért átutaztam egy másik városba mert itt nincs olyan bank...Elutaltam és figyeltem egésznap msn-n és nem volt fent, utána irt másnap e-mailt hogy bocsánat hogy nem jelentkezett, a pénzt megkapta, és aznap küldi a csomagot 27.én... utána elvileg ugy tünt hogy minden rendben, utána láttam hogya netről nem törölte le a hirdetést és ráirtam egy másik cimről hogy érdekelne és megvan-e még... és visza irta szép kedvesen hogy igen emgvan és akár holnap át is lehet venni személyesen...

Ekkor kicsit bedurrant az agyam és memondtam neki hogy holnap megyek a rendőrségre, megvan minden pappir és e-mail, hogy én azért a termékért küldtem a pénzt...

Utána visza irta hogy bocsánat csak nem figyelte meik termékhez irták hogy megvan-e és azt már elküldte csak még nem ért rá leszedni azt a hirdetést...

aztán most probálok vele megint kapcsolatot teremteni de nem igazán válaszol... szerintem holnap megyek a rendőrségre és feljelentem... szerintetek van értelme várnom? vagy a rendőrségre biznom valamit? vagy utazzak vagy 300km-t és zuzzam le? (ha az a lakcime amit megadott)

2010. aug. 4. 19:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ne emailezzél vele, tudod a nevét, címét, nem? Oda küldjél felszólító levelet hogy vagy küldje 8 napon belül a pénzt, vagy küldje vissza a csomagot. Ha nem teszi, akkor meg fizetési meghagyást. Nem muszáj 25ezerről, a fizetési meghagyás meg a levél díját is simán hozzácsaphatod a követelt összeghez.

Msnem meg nincs, egyébként is utálom az összes instant messengert, írd le itt ha kérdésed van, aztán ha tudom, akkor válaszolok. Vagy valaki más, ha tudja.

2010. aug. 5. 10:47
 22/32 A kérdező kommentje:

A pénzt kell visza küldenie!

Akkor először küldjek egy felszolitó levelet neki várjak 8 napot hogy küldi-e a csomagot, vagy a pénzt,

Egy levél elküldése menyibe kerül? kb 400km re lakik tőlem.

2010. aug. 5. 11:23
 23/32 A kérdező kommentje:

Ja és a fizetési meghagyás öszege is menyibe ekrülhet?

Te csináltál már ilyet vagy honnan tudod ezeket? :)

2010. aug. 5. 11:24
 24/32 anonim ***** válasza:

A levélküldés belföldön egységes áron van, akár a szomszéd faluba küldöd, akár 400 km-re. 200 Ft max...

Hol lakik az illető? Ha nem akarod leírni, elég a megye is.

2010. aug. 5. 13:55
 25/32 A kérdező kommentje:

Hát az a személy: Mátészalka (debrecen fele van)

Én meg Komárom eszrgom megyében

2010. aug. 5. 14:04
 26/32 anonim ***** válasza:

A fizetési meghagyás pár százaléka a követelt összegnek... asszem 3%-a, aztán megint 3%, ha esetleg ellentmondás miatt perré alakul. De nemtom pontosan, mert most változtatták, eddig a bíróságoktól kellett kérni, mostantól a közjegyzőktől. Majd a közjegyző megmondja, hogy mennyi pontosan.

Hogy honnan tudom? Hát, élettapasztalat, hehe. Az embernek tisztában kell lennie a lehetőségeivel.

2010. aug. 5. 14:59
 27/32 anonim ***** válasza:
tértivényes ajánlott szabványlevél 415 ft---
2010. aug. 5. 15:03
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, 17éves vagyok, és anyámnak ma még így be kell vallanom hogy igy elbaxtam 25000t :S hogy azér mit kapok majd, de azért nagyon szépen köszönöm a segitséget, de amugy nem 100% hogy az a lakcíme az embernek, azt adta meg csak, azért gondoltam hogy rendőrség mer ők számlaszm alapján emg tudják nézni a dolgokat, ha érdekli őket a dolog, google ban, térképen utánanéztem, elvileg van olyan lakcím amit megadott, és ami msn n kint volt neki kép az is ahoz a környékhez hasonlít, ugyhogy nem 100% os a lakcim csak mondjuk 70%.

De a név viszont elvileg jó...

mert ha nem lett volna jó a név akkor utalásnál szoltak volna hogy az a számlaszám nem azon a néven van amit én megadtam nem?

2010. aug. 5. 15:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Úúú, kérdező, első válaszoló vagyok, és az a Mátészalka nagyon gány dolog... Ugye tudod, miért? Mifélék laknak ott? Olyanok, akik ebből élnek....

Ráadásul dierkt szemelnek ki a csalók olyanokat, akik messze laknak, engem is egy nagykanizsai vert át, és debreceni vagyok...

2010. aug. 5. 17:55
 30/32 A kérdező kommentje:
másnéven Cigányok vannak ott akik lopnak? és így csalnak? minden lelki ismeret nélkül? mind1 megprobálom megoldani a dolgot ahogyan elmondta itt egy kedves felhasználóm hátha ugy sikerül, de ha ugysem akkor meg megy a személyes találkozás, szeretek utazgatni amugyis,
2010. aug. 5. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!