Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Tescoról?

Mi a véleményed a Tescoról?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Utálom! Az összes hasonló multi bevásárlóközpontot gyűlölöm! Inkább bemegyek pacra, meg néhány kisebb boltba, csak ne ezeké legyen a haszon.
2010. aug. 4. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nem éri meg.A kozmetikai szerek drágábbak,mint a dm-ben és a többi cikk is elég drága.

Ez leginkább annak tudható,hogy határ mentén vagyunk így a tesco nem nekünk épült,hanem a szomszédoknak,az euróval fizetőknek.

Magáról a tesco márkájú termékekről nem tudok mit mondani,sosem vettünk még,de szerintem nem is fogunk,inkább megfizetjük a megbízható minőséget.

2010. aug. 4. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak 1 dolog miatt szeretem a Tescot és az nem más mint a barackos tescos fánk...hmmm...megunhatatlan!:D
2010. aug. 4. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért sok esetben érdemes megnézni az adott termék gyártóját, mert bizony sokszor csak (és tényleg csak) a csomagolásban tér el a két termék. Na meg az árban...
2010. aug. 4. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy a többi multi közül, már kétszer voltam a vevőszolgálatnál, mivel át akartak verni :D De szemfülesen átvizsgálom a blokkot mindig, így visszaadták mindkét esetben a pénzt, szóval csak óvatosan, és figyelmesen.
2010. aug. 4. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Én sokat vásárolok ott. Mivel nincs pénzem a kis boltok iszonyatos áraira. De nem mindent ott veszek, hanem tudom, hogy mit hol érdemes. Például kozmetikumokat és gyümölcsöket máshol :)

A gazdaságos termékeivel tettem próbákat, van, ami teljesen jó, van, ami pocsék. Ami jó, azt onnan veszem. Érdemes megnézni a gyártót, pl. a győri keksz is gyárt teszkó gazdaságosat :D

Nem vagyok multiellenes, így csak amiatt, hogy nagy, nem utálom :)

2010. aug. 4. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
imádom a gazdaságos ropit meg a perecet. nincs különösebb véleményem róla, egy a sok közül, de pl. gyümölcsöt meg zöldséget csak erős kényszerítő hatás alatt vennék ott (mondjuk auchan ugyanez).
2010. aug. 5. 04:13
 8/10 anonim válasza:
az attól függ, melyik szemszögből nézzük...dolgozóként, vagy vásárlóként?
2010. aug. 5. 08:05
 9/10 anonim válasza:
teljesen elcseszett sz@r cuccok osztálya
2010. okt. 22. 18:15
 10/10 anonim válasza:
Ha tehetném mindenkit lebeszélnék az ilyen multikba vásárlásról!Utálom,hogy míg iszonyatos hasznot húznak az emberekből,a dolgozóikat az átlagfizetésnél kevesebbért dolgoztatják.(soha nem dolgoztam ilyen helyen,tehát nem azért szidom,viszont ismerőseim próbálkoztak).A termékekben se bízom,ugyhogy maradnak a kisboltok,zöldségesek.
2010. okt. 30. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!