Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen másodállásod van a H-P...

Milyen másodállásod van a H-P 08:00-16:30-ig tartó főállásotok mellett? (ha nincs vagy nem is volt másodállásod, kérlek hagyd figyelmen kívül a kérdést!)

Figyelt kérdés

Szeretnék Budapesten valamilyen másodállást vállalni, hogy extra jövedelemre tegyek szert. Sajnos eléggé fix a munkaidőm, reggel 8 és 9 között kell beérni és a 8,5 órát le kell dolgozni hétfő és péntek között, ezért csak olyan állás lenne jó, ahol este 6 után kell dolgozni vagy hétvégén bármikor.

1-2 dolog nekem is eszembe jutott, pl. futárkodás vagy költöztetésben beugrós (erős vagyok), de kíváncsi vagyok további ötletekre.

Nektek milyen mellék/másodállásotok van?

ma 13:07
 1/3 A kérdező kommentje:

ja igen, azt nem írtam le, de nincs IT végzettségem, se semmilyen kétkezi szakmám (pl. asztalos, villanyszerelő, burkoló stb).

Pénzügyi területen dolgozom :D

Persze hosszú távon nem tartom kizártnak, hogy legyen valami szakképzettségem, de az 1-1,5-2 év amire megszerzem legalább.

ma 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyik volt munkatársam meg a felesége délutáni későesti órákban irodákat takarítani járt vállalkozóként mellékállásba.

De gondolom ehhez is mint sok minden máshoz ismerni kell a megfelelő embereket, hogy megkapd az ilyen munkát.

ma 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a főállásom mellett éjszakai portás voltam egy kicsi irodaházban. Végeztem délután a melóval, átmentem az éjszakás helyre, átvettem pár kulcsot a későn végző irodistáktól, majd bezártam az épületet, lekapcsoltam a világítást, elmentem zuhanyozni, átöltöztem és már fújtam is fel a matracomat. Legkésőbb 10-kor ágyban voltam, 6 előtt keltem, átadtam 7 körül a nappalosnak a műszakot és kipihenten mentem vissza a nappali munkahelyemre.
ma 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!