Milyen másodállásod van a H-P 08:00-16:30-ig tartó főállásotok mellett? (ha nincs vagy nem is volt másodállásod, kérlek hagyd figyelmen kívül a kérdést!)
Szeretnék Budapesten valamilyen másodállást vállalni, hogy extra jövedelemre tegyek szert. Sajnos eléggé fix a munkaidőm, reggel 8 és 9 között kell beérni és a 8,5 órát le kell dolgozni hétfő és péntek között, ezért csak olyan állás lenne jó, ahol este 6 után kell dolgozni vagy hétvégén bármikor.
1-2 dolog nekem is eszembe jutott, pl. futárkodás vagy költöztetésben beugrós (erős vagyok), de kíváncsi vagyok további ötletekre.
Nektek milyen mellék/másodállásotok van?
ja igen, azt nem írtam le, de nincs IT végzettségem, se semmilyen kétkezi szakmám (pl. asztalos, villanyszerelő, burkoló stb).
Pénzügyi területen dolgozom :D
Persze hosszú távon nem tartom kizártnak, hogy legyen valami szakképzettségem, de az 1-1,5-2 év amire megszerzem legalább.
Egyik volt munkatársam meg a felesége délutáni későesti órákban irodákat takarítani járt vállalkozóként mellékállásba.
De gondolom ehhez is mint sok minden máshoz ismerni kell a megfelelő embereket, hogy megkapd az ilyen munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!