Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örülsz egy olyan Auchannak,...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Örülsz egy olyan Auchannak, ahol egyetlen személyzet sincs?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 2. 13:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, így könnyebb a bevásárlás, mint eddig
Nem, maradok a hagyományosnál
Kevésbe
13 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha így olcsóbb, mert az automaták termékek árába épülő amortizációja alacsonyabb, mint a kiváltott munkaerő bérköltsége, akkor örülök.
febr. 2. 13:55
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Én alapvetően szeretem az önkiszolgáló kasszákat is és minden olyan megoldást ahol egy géppel tudom lebonyolítani a vásárlást (jegyautomata, étel automata stb.). Úgyhogy nekem tetszik az ötlet.
febr. 2. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

"Ha így olcsóbb, mert az automaták termékek árába épülő amortizációja alacsonyabb"

Nem mondod?! Nyilván nem a saját profitja miatt modernizál, hanem hogy neked jobb, és olcsóbb legyen. 🤣

Bocs, nem bírtal leírni röhögés nélkül.

febr. 2. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Lehet egyszerre magasabb a profitja is és alacsonyabbak az árai. Te kis kacarászós zseni :)
febr. 2. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

De miért lenne így, ha megteheti, hogy nem? :)

A tapasztalat ezt mutatja.

Évek óta vásárlok olyan helyeken, ahol vagy "önkielőgítő" kassza van, vagy pl. átment onlineba, és az online vásárlásnál még a logisztika nagy része is automatizált, mégsem olcsóbb semmi. Az utóbbinál még mostanában az ingyenes kiszállítás sem annyira divat, mint korábban.

Egyébként 10 éve is létezett nálunk már automatzált italbolt, terminálon megrendelted a kocka sört, fizetés után szalagon kihozta.

Centre annyi volt mint máshol, sőt máshol az akciós olcsóbb volt. Az egyetlen előnye ez volt, hogy este 10 után, meg vasárnap is lehetett vásárolni, amikor a többi zárva volt.

febr. 2. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, egy gépet könnyebb átverni mint egy embert, aztán utólag bizonyítsák be a kamera felvétel alapján, hogy direkt csináltam és nem ők cseszték el.
febr. 2. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem járok auchanbe
febr. 2. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
6: kiváló mentalitás, csak így tovább…
febr. 2. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
#9 Jó mentalitás, hogy kartelleznek a kiskereskedelmi láncok, hogy ne legyen verseny és feltolják az árakat. Minden márkás termék pöccre ugyanannyi minden láncnál és pont ugyanakkor, vagy max 1-2 nap eltéréssel akciósak. Mégis mit vártak, majd eltűrjük? A reálbérek harmadik éve csökkennek, max a felső rétegnek nem, ami felhúzza a statisztikát.
febr. 2. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Igazad van, erre az a megoldás, hogy lopsz a boltban.
febr. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!