Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Be lehet irni egy bolt panaszk...

Be lehet irni egy bolt panaszkönyvébe annyit, hogy "Szemtelenek", úgy értem, lesz ennek következménye a számukra, vagy röhögnek egy jót mert olyan, mintha be se irtam volna semmit?

Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 08:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor inkább te ne írj semmit a panaszkönyvbe...🙄
2020. jún. 21. 09:04
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit nincs értelme. Egyrészt minden boltban azok, mert felhígult ez a szakma is. Pedig nem egy nagy történet: tudni kell, mit árulsz, és ne legyél paraszt. Na a kereskedelemben dolgozók 80 százalékának nem sikerül mindkét feltételt teljesíteni.

Másrészt írj konkrétumot. Azzal se lesz semmi, de legalább kidühöngöd magad. Más értelme nincs.

2020. jún. 21. 09:24
 3/22 A kérdező kommentje:
És olyan nincs hogy a szemtelenségért x összeg kártéritést kérek és kapok? Annyi jogi csurcsavart hallottam már, megnehezitette az életemet, pszichologushoz kellett miatta mennem s a számlát is tértitetem, ebben az esetben nem lehet ilyesmit csinálni? Jobban örlnék egy csekknek még akkor is ha csak egy láda sört tudok belőle venni mint a sima kiduhöngés okozta megkönyebbulés. Szivesebben fojtom sörbe a bánatomat száraz döhöngés helyett.
2020. jún. 21. 09:30
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Magyarországon nem osztogatnak csekket.

És ilyen tyúkpereket sem szokás indítani.

Ha nem kedves az eladó, legközelebb nem mész oda.

2020. jún. 21. 10:23
 5/22 A kérdező kommentje:
pedig pár ilyen tyukper után széles mosolyal kedveskedne
2020. jún. 21. 10:24
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

hülyeségeket írsz...

A "szemtelenség" nem jogi kategória.

Körberöhögnek kábé....

Méghogy per...! :-DDD

2020. jún. 21. 10:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"Körberöhögnek kábé...."

Jaja, utana egyenesen pszichiaterhez kuldenek. :'D

2020. jún. 21. 10:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#7: látván, hogy a pszichológus nem volt elég.... :-D :-D
2020. jún. 21. 10:58
 9/22 A kérdező kommentje:
és fizetik a számláikat
2020. jún. 21. 11:24
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

milyen számláikat...? LOOOOOL

fBakker, a panaszkönyv (vásárlók könyve) nem azért van, hogy pszichésen sérült emberek paranioáit (csúnyán nézett rám Jucika a pénztáros) beírják! :-DDD

Majd ha megtalálod a Fogyasztóvédelmi törvényben a megfelelő paragrafust, ami alapján oda beírhatsz, akkor térjünk vissza a témára. :-D

2020. jún. 21. 12:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!